事關今日去買草  去到見到冇 就問下店員有冇 跟住佢又話冇wo(差唔多次次去都冇 次次都要去2次先買到:028: )
跟住咪問下佢  大約幾時有呢  佢又係答返次次都答果句 (唔知wo)
跟住我咪走囉  唉     係澳門好慘囉  得佢1間有正版的oxbow草買  唔買又唔得
都唔知可以做d乜   依家小笨又冇草食  可以用咩代替住啊 唔可以食太多糧啊:029:
菜可唔可以?:047:
Colleen 2008-6-13 08:13:11 AM
冇草食咁大件事?! 你見到佢就快食晒你冇買定d草ga mei?!!!!!!!!!!

你拿拿林打去station r,睇下佢係咪真係可以送貨去MACAU,得既話叫佢拿拿林送箱oxbow la!!
casey 2008-6-13 09:08:16 AM
原帖由 Colleen 於 2008-6-13 08:13 AM 發表
冇草食咁大件事?! 你見到佢就快食晒你冇買定d草ga mei?!!!!!!!!!!

你拿拿林打去station r,睇下佢係咪真係可以送貨去MACAU,得既話叫佢拿拿林送箱oxbow la!!

係囉
我正想咁講
lingling 2008-6-13 09:36:45 AM
無糧食用草頂住都仲得,無草用糧代替,磨唔到牙真係唔得喎!
波丸媽 2008-6-13 10:06:10 AM
我記得你講過小笨會有d新鮮草食架bor
你用住先得唔得呢???
最緊要就快d搵草買!!!
lingyan 2008-6-13 11:32:24 AM
問下r記幾時可以送貨啦,
下次記得見到有貨就即刻入倉la。
nievedith 2008-6-13 01:39:52 PM
check 左station r, 可送貨到macau, 詳情睇以下link.

http://www.stationr.com/main/web/rabbit.htm

你不如問下個sales下次有貨時可唔可以打比你, 等你可以入定貨先?
死衰鬼 2008-6-13 02:00:35 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-6-13 10:06 AM 發表
我記得你講過小笨會有d新鮮草食架bor
你用住先得唔得呢???
最緊要就快d搵草買!!!

新鮮草都ok??
死衰鬼 2008-6-13 02:02:42 PM
本來仲有3分1包嫁   跟住個底d比較碎  隻衰野唔食  我諗住晏d放學去買
咪掉左果d囉:077: :077:             點知果間野....唉
又唔可以一次入多d貨  怕d質量冇咁好
死衰鬼 2008-6-13 02:04:51 PM
冇食草磨唔到牙幾日應該唔大問題呱  到時有草比佢食返半個月草 冇糧食囉:042:
咁得唔得呢?:043:
唉  澳門就係咁  好多野都係獨市   佢話乜就乜:076:
阿度 2008-6-13 04:54:38 PM
食草唔單至為磨牙,仲有好緊要既fiber
我建議你問下r記幾時有得送去澳門~咁會好d喇
死衰鬼 2008-6-13 06:38:22 PM
原帖由 阿度 於 2008-6-13 04:54 PM 發表
食草唔單至為磨牙,仲有好緊要既fiber
我建議你問下r記幾時有得送去澳門~咁會好d喇

送果黎 點比錢??
要比100蚊運費wo:077:
仲貴過包草:076:
Colleen 2008-6-13 07:20:52 PM
你買多d野la,oxbow糧+oxbow草+d'林沈'野,一箱oxbow草都成200蚊la!!
coinss 2008-6-13 08:27:42 PM
:010: 自己種小麥草~
阿度 2008-6-13 09:28:28 PM
原帖由 死衰鬼 於 2008-6-13 06:38 PM 發表

送果黎 點比錢??
要比100蚊運費wo:077:
仲貴過包草:076:

一袋草...你係咪買40oz????
睇黎小笨食得好小草啵~
閃閃小純一個月食接近10 lbs草架~即係一箱
草對兔兔黎講好重要,記住!!係食得越多越好~
糧你唔比都唔會有問題架,我都唔係日日比糧的
一袋糧..閃閃小純大約係食4-5個月....哈哈~~~

唔夠咪買多兩包草囉~再唔係買一箱
唔係我怕你個邊冇草買到丫

快速發帖