粗略整左整d clips,呢個video就係muffin去草地玩果時拍ga la~
佢咁大個女第一次有咁大達地方比佢跑ja~

佢只係跑左一陣,但佢原來跑得快過包包!!:027:

我得一個人,差少少追唔到佢丫,不過我大叫MUFFFFFFFFFFFFFFIIIINNNNN,佢就跑番黎la!! 原來佢已經認得自己個名la,佢跑黎果時我感動到想喊丫!!:063: :063:

[yahoo]766553[/yahoo]
阿度 2008-6-14 03:47:07 AM
本身溫緊書,但refresh完見到muffin
就即刻入黎睇下啦:057:

睇得出muffin好開心呀,跑得好快
佢對個草地好好奇,好似細路仔見到新野咁呀~~~
講開又講,段video又拍得muffin幾靚啵~平時d相唔覺的:032:
wesky 2008-6-14 09:26:55 AM
Muffin 就好啦  有咁大塊草地玩~ :008:
咁叻識聽自己個名返黎
唔知我兩隻識唔識呢 :061:
tiffany 2008-6-14 10:04:03 AM
muffin個樣好似好開心咁喎:033:
有咁大個草地真係好
不過唔怕佢食左d草咩?
冽! 2008-6-14 10:47:01 AM
muffin1定好開心
以後多d帶佢出黎玩:053:
hk有咁既地方就好啦
lingyan 2008-6-14 11:19:34 AM
好羨慕丫,好大既草地。
muffin亦都跑得好開心 :060:
vice0926 2008-6-14 11:53:06 AM
哈哈!個背景音樂搞到我好似睇緊d外國卡通片咁!好過癮呀!
睇得出muffin真係好開心喔~
casey 2008-6-14 12:18:32 PM
WA........好開心呀
我諗而家係佢兔生之中最開心既時光
coinss 2008-6-14 03:32:48 PM
muffin見到咁大塊草地~
一定好開心啊~
百厭星_BB 2008-6-14 04:32:45 PM
:015:
真係好想知道hk有冇咁o既大草地
住法國果然係唔同d...............................
TINA 2008-6-14 09:04:44 PM
嘩,,,,,,,,,好大的草地呀
在1分30幾秒時,,,,
muffin一路直跑,,,
好happy呀,,又好型
攪到我都想跑下,,,,
Colleen 2008-6-14 10:23:42 PM
個草地真係好大+靚,雖然muffin 冇包包咁happy ,但佢都真係好好奇

我驚我捉唔到佢番黎,所以我都淨係比佢跑左15分鐘到.....
Colleen 2008-6-14 10:25:17 PM
原帖由 vice0926 於 2008-6-14 11:53 AM 發表
哈哈!個背景音樂搞到我好似睇緊d外國卡通片咁!好過癮呀!
睇得出muffin真係好開心喔~

個背景音樂係龍貓個OST黎ga:073:
Colleen 2008-6-14 10:51:44 PM
原帖由 tiffany 於 2008-6-14 10:04 AM 發表
muffin個樣好似好開心咁喎:033:
有咁大個草地真係好
不過唔怕佢食左d草咩?

唔驚..........因為muffin 係世上唯一一隻唔食草既兔仔:063: :063:
kittyz 2008-6-14 10:59:24 PM
MUFFIN係邊度走ah?
好大個草地喎

快速發帖