hachi又擺出佢最殺食ge招牌可愛樣..發藕豆!
mio不甘示弱..
駛出一招美人托腮!!

到底誰勝誰負!

*勝出者可獲得mami ge愛愛再加上無敵大力錫一下喔!

((= ="好無聊))

加送連體嬰照一張!

單選投票, 共有 14 人參與投票
28.57% (4)
71.43% (10)
您所在的用戶組沒有投票權限
wesky 2008-6-18 08:50:45 PM
支持 MIO ~~:010:
冽! 2008-6-18 08:50:53 PM
我投 hachi ! 因為真係好似公仔 :060:
真係好難揀
zipzip 2008-6-18 08:53:44 PM
我支持 MIO :070:
YANJING 2008-6-18 08:55:05 PM
MIO MIO MIO:060: 好得意=]
Colleen 2008-6-18 09:18:42 PM
mio! 個美人托腮,正丫!!
阿度 2008-6-18 10:12:23 PM
始終覺得mio搞笑d~
vice0926 2008-6-18 10:19:45 PM
嘻..宜家mio正以大比數領先緊喎!!
訪問一下mio小姐宜家咩心情丫!

mio: "嘻..多謝大家~我好開心呀!"
hh0 2008-6-18 11:49:07 PM
我揀hachi, 傻傻地好可愛~~
冽! 2008-6-19 12:06:20 AM
原帖由 hh0 於 2008-6-18 11:49 PM 發表
我揀hachi, 傻傻地好可愛~~

yeah! 我地兩個都係揀hachi
終於有同道中人 =/\=
hh0 2008-6-19 12:13:04 AM
哈哈~ 可能後勁凌勵呢
vice0926 2008-6-19 12:37:03 AM
咦..咁睇黎hachi小姐要落力d拉下票啦喎~

hachi: "嗯.....投我一票啦..唔該大家(呆)"

= ="
波丸媽 2008-6-19 12:34:57 PM
我覺得hachi~~好有公仔feel, 呆呆傻傻既表情好可愛bor~~~
其實我睇左好多次,都係覺得hachi得意~~~呵呵呵:078:
coinss 2008-6-19 12:47:26 PM
mio塊臉紅色好得意
vice0926 2008-6-19 03:37:24 PM
嘻..mio怕醜妹ma~

快速發帖