我本身用開好大既膠籠,
係俾貓狗用既
而家想買返個方便同細d既寵物袋,
邊隻好用?

個人心水:

阿度 2008-6-20 12:03:17 AM
呢隻ab唔錯架~好多養兔既都有用~
我係其中一個,放閃閃剛剛好
williamaaaa 2008-6-20 12:07:34 AM
原帖由 阿度 於 2008-6-20 12:03 AM 發表
呢隻ab唔錯架~好多養兔既都有用~
我係其中一個,放閃閃剛剛好

但易唔易清洗?
因為我而定用開果個,
因為係膠既關係,
次次用完就用花灑狂沖就OK
wesky 2008-6-20 12:08:21 AM
我都係呢隻~
可以用水洗~~
williamaaaa 2008-6-20 12:13:11 AM
原帖由 wesky 於 2008-6-20 12:08 AM 發表
我都係呢隻~
可以用水洗~~

OIC,
THX
lingling 2008-6-20 12:28:46 AM
我都用呢個,唔錯架!
nievedith 2008-6-20 12:46:54 AM
我用完係用濕毛巾/ tissue清理, 有時會放係陽光下曬下, 殺下菌
williamaaaa 2008-6-20 01:12:39 AM
咁睇黎都唔錯,
聽日去買先
lingyan 2008-6-20 12:09:03 PM
我都係用呢隻,覺得好方便洗,二個可以拆開佢黎洗。

個時O岩O岩養 MIFFY,睇左好多寵物袋都唔O岩心水,
只係睇中呢個,但係個排又無,問R記都話斷左貨好耐 ><
而家返貨個隻係大版,比以前個隻大SIZE。
chrisyan 2008-6-20 12:29:31 PM
我o個個$98..都好靚架~陣間post出黎俾你地睇~
PERRY 2008-9-21 01:28:40 PM
我都用呢個ar.........
elyse)) 2008-9-21 01:47:47 PM
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115949579
我起yahoo上買的,同呢個同款...!
好熱阿呢個,如果夏天用一定熱死..
因為我買個陣係winter,但bb起入面一陣,
:042: 我放隻手入去,嘩!好暖牙個袋....
個袋仲勁大個tim~
賓妮 2008-9-23 12:47:03 PM
我都用喱隻!!可以用毛巾鋪上塊木板先俾兔兔入去..咁個袋就長期乾淨...好方便
kkyan01 2008-9-23 12:52:34 PM
雪糕咬欄左條拉錬, 拉唔到, :016:
依家用左放佢地d玩具
芝士媽 2008-9-23 01:28:40 PM
我都係呢種袋,上次同芝士去診所,佢沿途咬到個網就離甩,好似想走佬 :073:

快速發帖