我間房係個樂園黎架~
除左有兔兔~仲有鼠鼠~
仲有好多史迪仔:037:
有6舊45cm或以上ge史迪仔figure~好多中型同小型figure同數之不盡ge stitch product...
其他人覺得我係傻ge~
咁你地又會唔會好似我咁,咁鐘意一樣野/興趣呢?:032:

瘋狂愛上自己伴侶就唔使講出黎:026:
casey 2008-6-20 04:14:15 PM
我個女 andHELLO KITTY
lingyan 2008-6-20 04:16:40 PM
我最鐘意熊仔 !!!!
MY MELODY、KURUMI、POSTPET !!!
vice0926 2008-6-20 04:18:14 PM
我愛keroro!!!!!!!!!!!!!!!!
冽! 2008-6-20 04:24:04 PM
我都鍾意史迪仔
我好花心,仲有好多野鍾意 =v=
小傻瓜F 2008-6-20 04:29:03 PM
我都鍾意史迪仔....好Cute:039:
冽! 2008-6-20 04:30:23 PM
原帖由 小傻瓜F 於 2008-6-20 04:29 PM 發表

仲有果隻(小甘?!)都好得意:055:
chrisyan 2008-6-20 04:42:45 PM
睇黎lingyan係sanrio fans:032:
HazukiYada 2008-6-20 04:45:51 PM
屋企有兔兔x1, 狗狗x3//
鍾意TOTORO, DORAEMON, XO.. 仲有貓貓既野(其實想養貓好耐.. 最後變左兔仔XDD)..
鍾意儲野... 香水, 電話, 公仔.. 等等... -_-;
lingyan 2008-6-20 05:03:02 PM
原帖由 chrisyan 於 2008-6-20 04:42 PM 發表
睇黎lingyan係sanrio fans:032:

postpet 唔係ga 應該,唔係 sony 既咩
阿度 2008-6-20 05:13:38 PM
錢呀錢呀~~~:037:
coinss 2008-6-20 07:38:28 PM
原帖由 阿度 於 2008-6-20 05:13 PM 發表
錢呀錢呀~~~:037:

哈哈~我都好鐘意銀紙架~:031:
chrisyan 2008-6-21 12:14:21 AM
原帖由 lingyan 於 2008-6-20 05:03 PM 發表

postpet 唔係ga 應該,唔係 sony 既咩

係呀~咁之前個2樣係呀嘛~:073:
chrisyan 2008-6-21 12:15:18 AM
原帖由 小傻瓜F 於 2008-6-20 04:29 PM 發表

好似兔兔咁有性格~~:070: 真係愛死佢~~~~
chrisyan 2008-6-21 12:16:45 AM
原帖由 冽! 於 2008-6-20 04:30 PM 發表

仲有果隻(小甘?!)都好得意:055:

我原本都係鍾意Scrump(小金)先架~~~:070: 佢個樣真係怪得黎好正~!

快速發帖