好長嫁  冇咩奈心就唔好睇啦:015:

今日見個天咁好   同埋小笨連日黎  都周圍柯完又踩返 為有洗腳啦:034:
一開始 我放左d暖水  放到2~3cm高   跟住放佢落去  佢就想跳出黎
我細細力禁住佢唔比佢跳   跟住佢硬要跳  結果反肚:036:
見到都反左肚 都溼晒就沖全身囉   跟住用d水淋上佢到 再幫佢洗下腳仔
完成!!:032:   
之後到我落地獄  一抱起佢  成舊棉花浸左水咁 好似開水龍頭咁多水漏落黎
跟住我捉住佢 佢狂踢我  我就渣下佢多毛ge地方 之後拎毛巾幫佢吸水
吸完之前 唔想用風筒吹  因為太熱    用紙巾吸  吸左半卷紙巾後 差唔多干就放佢入籠食下野
用紙巾吸果時就比d糧佢食 氹下佢  跟住搞掂晒到我自己沖涼  一沖好鬼"那"
因為岩先d無影腳用晒十成功力 今次唔止抓痕  仲要係損左:016:
但係今次都算完全左佢ge沖涼:020:
lingyan 2008-6-20 04:44:34 PM
=...=

小心冷親丫。

見完你咁既樣,我想像到好狼狽...

我都係唔好幫miffy洗腳好了 = =
阿度 2008-6-20 04:51:03 PM
你有冇整濕佢隻耳呀.....
兔仔耳仔唔入得水架~唔係好易發炎
死衰鬼 2008-6-20 04:51:33 PM
因為我自己一個幫佢沖  又要禁住佢又要幫佢洗:016:
應該唔會冷親  因為個身5分鐘就干晒  d手手腳腳佢自己lam緊:018:
死衰鬼 2008-6-20 04:58:12 PM
原帖由 阿度 於 2008-6-20 04:51 PM 發表
你有冇整濕佢隻耳呀.....
兔仔耳仔唔入得水架~唔係好易發炎

我知  所以佢個頭冇洗到  同埋佢個頭斷估都hi唔到尿呱:036:
coinss 2008-6-20 07:35:12 PM
反肚←形容得好搞笑:031:
死衰鬼 2008-6-20 07:37:26 PM
依家真係笑唔出  d抓痕好痛:061: :061:
lingyan 2008-6-20 07:51:01 PM
小心處理好傷口丫。
死衰鬼 2008-6-20 08:24:20 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-20 07:51 PM 發表
小心處理好傷口丫。

應該都唔會有大問題
多謝你ge關心:001:
YANJING 2008-6-20 09:01:05 PM
今唔用風筒幫小笨吹返乾...靜係幫佢用毛巾整返乾果身既話呢....佢會唔會凍親嫁:017:
因為我想幫CON屎洗腳....都驚佢唔俾我吹返乾隻腳:025:
lingyan 2008-6-20 09:02:08 PM
唔好即刻丟佢入冷氣地方應該無事呱。
martinfok 2008-6-21 12:12:05 AM
原帖由 YANJING 於 2008-6-20 21:01 發表
今唔用風筒幫小笨吹返乾...靜係幫佢用毛巾整返乾果身既話呢....佢會唔會凍親嫁:017:
因為我想幫CON屎洗腳....都驚佢唔俾我吹返乾隻腳:025:

唔驚架,,,洗完腳之後比條乾既毛巾佢踩下行下
好快搞掂的..
如果想用風筒,,,離遠向地下吹就得啦
chrisyan 2008-6-21 12:13:11 AM
原帖由 死衰鬼 於 2008-6-20 04:39 PM 發表
好長嫁  冇咩奈心就唔好睇啦:015:

今日見個天咁好   同埋小笨連日黎  都周圍柯完又踩返 為有洗腳啦:034:
一開始 我放左d暖水  放到2~3cm高   跟住放佢落去  佢就想跳出黎
我細細力禁住佢唔比佢跳   跟住佢硬要 ...

我會買毛巾索D水架~都幾快乾架~:031:
Colleen 2008-6-21 04:52:17 AM
我用毛巾+風筒,好遠咁吹,隻手不斷好似係salon吹頭咁,一路撥兔兔d毛,咁咪知道熱唔熱lor
lingyan 2008-6-21 11:23:24 AM
我試過一次,用濕毛巾幫佢抹腳仔,
但係太濕,用風筒幫佢吹乾,點知一開風筒就走佬,
仲要飛奔入房。
唔好話撥毛,連吹都未吹到就閃左 ....
撥第一下隻兔就應該唔見左 :050:

你隻兔兔真乖 ...

快速發帖