我阿哥係網上面睇到一隻兔仔  又係賓尼兔  又比人拋棄:052:
果條友話係紫藍色毛:057:  好似好怪咁
我阿哥話想養   岩岩條友打左黎 話係男仔  我唔知小笨同唔同到佢一齊
如果唔得就唔養得啦:050:   希望佢地可以做到好朋友啦:054:

lingyan 2008-6-20 08:28:44 PM
好難先知佢地同唔同到一齊ga wor,
除非有得試養啦 :040:
wesky 2008-6-20 08:30:15 PM
凡事要做足兩手準備啊~
如果真係唔得  就要分籠養架啦~

有冇相睇啊
紫藍色既毛係點既呢?

死衰鬼 2008-6-20 08:32:55 PM
如果唔得就由我阿哥個朋友養:057:
但係我真係好想養埋啊:050:
死衰鬼 2008-6-20 08:33:35 PM
原帖由 wesky 於 2008-6-20 08:30 PM 發表
凡事要做足兩手準備啊~
如果真係唔得  就要分籠養架啦~

有冇相睇啊
紫藍色既毛係點既呢?

等我阿哥返黎  上個網拎張相比你地睇  要登入先睇到:052:
我又懶伸請
casey 2008-6-20 08:37:12 PM
好講緣份既
一唔一齊既野
好似黑白咁一個week就可以住埋一齊
lingyan 2008-6-20 08:40:26 PM
miffy 同妹妹 唔駛二日 .....

不過係網上領養真係小心d,
會有機會一返到屋企,帶佢睇醫生都唔知醫幾多錢。
chrisyan 2008-6-20 11:52:39 PM
養多隻好玩:031:
hh0 2008-6-21 12:41:38 AM
紫藍色毛.......我想起藍葯水
nievedith 2008-6-21 02:29:22 AM
咪好law,  有多一隻同小笨玩.
不過2隻的破壞力要乘2啊~ :078:
coinss 2008-6-21 12:35:51 PM
紫藍色毛咁特別?
我好想睇下啊~
lingyan 2008-6-21 02:42:25 PM
原帖由 nievedith 於 2008-6-21 02:29 AM 發表
咪好law,  有多一隻同小笨玩.
不過2隻的破壞力要乘2啊~ :078:

未必x2既,可能好乖呢。

(遲下你就知味道!)
死衰鬼 2008-6-21 03:05:56 PM
有相啦
  係咪好似小笨呢

lingyan 2008-6-21 03:11:22 PM
耶 ...........

孖生兄弟。 SO CUTE !!!:053:

快D要埋佢陪小笨啦,
不過邊到係紫藍色,佢係灰色WOR,
紫藍色係咪指眼睛仔呢 ?! :057:
死衰鬼 2008-6-21 03:53:42 PM
唔知啊   果條友係網到話紫藍色:056:
紫灰色我就聽過  買小笨果時果條友話好少有紫灰色  最後1隻我要左
我買之前都有一條友買又係紫灰:057:
大個左咪係一樣黑:056:

快速發帖