黎la,黎la,黎玩la.............大頭兔,睡美兔,而家到小咀兔,下次玩美股誘惑 :037:

包包黎先~

小O 咀

血盤大口

'wei' 咀兔

衰仔!食煙!!!!

muffin唯一一張咀(第一日番屋企)

快d影快d post,個個都有就好la!
wong906 2008-6-21 06:33:28 AM
oh... never know rabbit can look that bad ^^

no matter how u take an image of a rabbit, they always look cute... but that image ^^ haha... prove me wrong then ^^

I try to make omega do that too ^^
wesky 2008-6-21 09:23:25 AM
尾二果張好眨鬼~~
好似某位明星咬住條牙籤~~ :073:
tiffany 2008-6-21 09:42:56 AM
波波個咀仔都唔細架~~~

死衰鬼 2008-6-21 10:02:23 AM
果然係煙屎牙   包包  要去牙醫到洗牙啦:073:
百厭星_BB 2008-6-21 11:04:02 AM
第一次咁正面見muffin..................................
vice0926 2008-6-21 12:29:34 PM

mio:"咀我啦~咀我個小咀啦喂~~~"
((mami好矛~舊相重用= - ="))

mio與水樽深情的一吻!

hachi的木獨咀仔
vice0926 2008-6-21 12:30:33 PM
哈哈哈哈..包包第二張相真係好搞笑呀~~~~~~~~
kittyz 2008-6-21 06:22:34 PM
Mimi都有好咀仔!
加送一個鼻哥一個!

chrisyan 2008-6-21 06:23:46 PM
原來vice都鍾意影兔兔飲水ge相~~
我都係架~見到條 月利 仔 就忍唔住影佢地相~

vice0926 2008-6-21 09:48:52 PM
哈~佢地飲水水個樣真係好cute!!
christineo_o 2008-6-21 11:09:42 PM

好q呢

好鍾意呢幅架

bu bu:求下你比野食我啦

唔好阻我食野

食飽飽 休息下先

邊個叫我

好味道..好味道

Colleen 2008-6-22 04:05:37 AM
綠色既o 咀..........波波整個紅色既,好唔好?

好明顯bubu 真係好為食 :057:
kittyz 2008-6-22 12:19:29 PM

你中毒ah?:031:
nievedith 2008-6-23 01:58:19 AM
包包第二張相係兔兔界的經典 :037:

快速發帖