呢個website 唔錯,你可以自己設計個make up,d 化妝品有晒牌子,揀啱可以跟住去買,好掂!

http://www.taaz.com/
chrisyan 2008-6-23 12:10:15 PM
MUST BE 好貴:026:
Colleen 2008-6-23 06:31:50 PM
唔算貴丫......幾好玩,你可以玩埋髮型tim

有人拿兔仔相黎玩ga~
冽! 2008-6-23 07:17:56 PM
我對化妝完全不認識 :046:
lingyan 2008-6-23 07:48:23 PM
玩完一大輪,唔知做咩 :040:
Colleen 2008-6-23 09:32:11 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-23 07:48 PM 發表
玩完一大輪,唔知做咩 :040:

唔係ga,我玩完見到maybeline 隻lip gloss 好襯我,我諗住用完而家呢支就去買果支之ma...

個website 好在你可以知隻lip stick 係邊隻brand,邊個系列,可以照住去買ma
williamaaaa 2008-6-23 10:39:41 PM
唔錯:053:
不過我係男士
lingyan 2008-6-24 11:21:12 AM
原帖由 Colleen 於 2008-6-23 09:32 PM 發表

唔係ga,我玩完見到maybeline 隻lip gloss 好襯我,我諗住用完而家呢支就去買果支之ma...

個website 好在你可以知隻lip stick 係邊隻brand,邊個系列,可以照住去買ma

maybeline 有無用兔兔黎做實驗ga :076:

我自己本身都有用 maybeline 既唇彩。
波丸媽 2008-6-24 11:24:39 AM
之前咪post過某d公司用動物做試驗o既, maybeline好似有份架

http://mini-house.info/viewthread.php?tid=1161&extra=page%3D1

lingyan 2008-6-24 12:26:02 PM
~"~

無用動物TEST既都係貴牌子 ....
好彩仲有 BODY SHOP 唔係 :040:

歐來雅個D都唔用得 ><
波丸媽 2008-6-24 12:50:07 PM
我諗住試下用 DHC 同 FANCL..........但H2O+ 貴貴
都想轉去用BODY SHOP .............
妮維雅都算平.......
其他就好貴啦~~~
不過, 睇完之後好多牌子都唔想用...........
lingyan 2008-6-24 01:39:58 PM
我想試DHC個隻洗面膏,
好似好多人買咁。

BODY SHOP 個隻沐浴液我覺得真係幾抵用,
70蚊雖然見到佢細細枝,起初我以為好快會用哂,
點知用左二個月而家就剩返三份一枝。
圍返條數都係7毫子一日,洗完仲好香香TIM :040:
mim0510 2008-6-24 01:55:45 PM
我就覺得FANCL好用過DHC

不過貴在d囉
波丸媽 2008-6-24 02:25:49 PM
係呀~~我未入過FANCL架.......
我多數起mannings 入貨
我個fd仲話Fancl d sales 服務唔錯tim.........
所以下次想試下....

我想問, 有冇人用過skin food呀??

lingyan 2008-6-24 02:28:08 PM
FANCL 一枝洗面膏幾錢丫,
我想轉個牌子用,但係又唔知用邊隻好。

快速發帖