相信好多學生到開始放暑假
呢個時間用黎訓練唔識去廁所ge兔兔就最正  
如果你地ge兔兔唔識去廁所不如呢個暑假一齊訓練同係呢個帖到交流下啦:022:
死衰鬼 2008-6-23 10:20:58 AM
今朝整返個廁所  跟住吸左d尿放入個籠 同用白醋洗左個底後
我老豆帶完狗落樓又拎左d草返黎  我就cut好晒放落個兜到比佢地食
小笨食食下跳上廁所望住我  過左一陣又食食食
之後加草果時望到廁所溼左  好開心:039: :023: :012:
casey 2008-6-23 10:34:24 AM
:001: 恭喜:002:

其實兔兔好叻0家
只要我地有耐性就一定會成功

不過,佢可能仲會四圍all 0家
你千萬唔好灰心呀
死衰鬼 2008-6-23 10:51:58 AM
小笨依家一直企係廁所都唔走:037:
lingyan 2008-6-23 10:57:18 AM
哈哈

其實小笨一d都唔笨,慢慢教就會識ga la。:073:
chrisyan 2008-6-23 12:15:13 PM
我個2隻去廁所~
完全係睇心情~:026:
HazukiYada 2008-6-23 12:32:08 PM
魚魚起籠入面就識去...
出到黎.. 唉.. 玩玩下就地........ -_-;
屎屎就起邊都係周地........
lingyan 2008-6-23 01:25:41 PM
原帖由 HazukiYada 於 2008-6-23 12:32 PM 發表
魚魚起籠入面就識去...
出到黎.. 唉.. 玩玩下就地........ -_-;
屎屎就起邊都係周地........

+1

我2隻都係咁 ....

不過妹妹就叻,尿左唔踩返落去,MIFFY就用個身吸哂 =.=
HazukiYada 2008-6-23 01:35:44 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-23 01:25 PM 發表

+1

我2隻都係咁 ....

不過妹妹就叻,尿左唔踩返落去,MIFFY就用個身吸哂 =.=

用個身吸 -_-; 咪好臭囉!! MIFFY仲咁白雪雪tim... 原來係污濁仔 XDD

魚魚都唔會踩返落去...
佢懶尿捉佢去聞啦.. 佢會係咁宿.. 驚掂到d 尿尿...
lingyan 2008-6-23 01:47:45 PM
原帖由 HazukiYada 於 2008-6-23 01:35 PM 發表

用個身吸 -_-; 咪好臭囉!! MIFFY仲咁白雪雪tim... 原來係污濁仔 XDD

魚魚都唔會踩返落去...
佢懶尿捉佢去聞啦.. 佢會係咁宿.. 驚掂到d 尿尿...

MIFFY 係唔會避GA,
照踩可也 !!!
咁先至俾佢激死 !!!

同埋呢,我覺得 MIFFY D 毛係吸水吸得快過妹妹。

前日佢地唔敢落樓去廁所,二個都懶哂係個雲石到,二隻都企哂係上面,
但係 MIFFY 手仔腳仔就用幾張紙巾都吸唔乾,妹妹既手仔腳仔就用一張紙巾就已經吸乾哂 ....
死衰鬼 2008-6-23 02:17:11 PM
捉佢地洗腳仔啦:037:
HazukiYada 2008-6-23 02:46:35 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-23 01:47 PM 發表

MIFFY 係唔會避GA,
照踩可也 !!!
咁先至俾佢激死 !!!

同埋呢,我覺得 MIFFY D 毛係吸水吸得快過妹妹。

前日佢地唔敢落樓去廁所,二個都懶哂係個雲石到,二隻都企哂係上面,
但係 MIFFY 手仔腳仔就用幾 ...

咁好吸?? Miffy手仔肉厚d 所以?? haha... 肥d 好吸d XDD
唔敢唔樓去?? 加左層未習慣??

係囉.. 捉佢洗腳仔啦^^
lingyan 2008-6-23 03:51:38 PM
係阿,加左唔敢落去,
佢敢上,唔敢落。

最好笑係佢食左低層妹妹個草球之後,
佢自己識上返去食返自己個草球,
但係又唔敢落返去WOR。

真係唔知點解係佢手仔腳仔D毛係可以吸好吸 ....
最奇怪係今日隻腳黃得好勁,但第二日就白返哂,只有少少黃。
HazukiYada 2008-6-23 04:13:39 PM
哈哈哈哈.. 敢上唔敢落咁攪笑...
會唔會個位細, 佢睇唔倒下面咩情況所以唔跳?

食人地個草球 -_-;
妹妹有冇上去食返佢呀? XDD

哈哈.. 佢自己lem返乾淨自己掛..
又要污濁又要乾淨 XDD
lingyan 2008-6-23 04:22:43 PM
我特地為隻肥豬仔買個闊D既板GA LA。

妹妹有上去阿,上去食返哥哥個D,好好笑。

快速發帖