白雪雪又來喇
本來有左新屋(三層籠)好開心
乖乖地去廁所
只係有時會有少少all (咩)左
點知又來喇,佢lee3日又all落d角到喇:022:
咁我放番d野0係4個角啦
點知佢all0係兩條邊到:011:
點算好???????????:013:
coffee 2008-6-26 01:44:36 PM
:056: 你一發現有冇now佢:028: 要惡d
casey 2008-6-26 01:50:26 PM
次次都係我唔0係屋企
or訓左
我0係到又見佢去廁所喎
唉..............:063:
chrisyan 2008-6-26 01:54:09 PM
原帖由 casey 於 2008-6-26 01:50 PM 發表
次次都係我唔0係屋企
or訓左
我0係到又見佢去廁所喎
唉..............:063:

D兔不惱都"精甩辮"
momoo 2008-6-26 01:56:56 PM
會唔會d邊邊仲有佢之前d便便味...:077:
casey 2008-6-26 02:09:20 PM
我有用白醋浸過
一陣再清潔下個籠邊先
lingyan 2008-6-26 02:22:18 PM
你一見到佢再係咁,捉住佢去聞佢尿錯個到,就用超惡既語氣鬧佢,
大大聲聲既就最O岩。
vice0926 2008-6-26 03:01:27 PM
嗯......我隻hachi到到宜家都係咁..= =
唔係唔去廁所痾ga bor佢..
不過個個角都係咁痾..教極都唔聽..
有時擺左野起角落佢就拱開d野黎痾或者索性痾落側邊...T^T
阿度 2008-6-26 03:09:18 PM
唉.....大家咁話啦
小純盈盈咪又係咁,鬧完又會走返去痾
襯我唔以意就亂咁痾,廁所係隔離都唔肯跳上去~
宜家佢地隻腳仔好臭丫....
casey 2008-6-26 03:25:48 PM
開頭白雪雪來我屋企時真係好臭0家
抱完佢成身都有佢既臭味呀
阿度 2008-6-26 03:47:18 PM
宜家盈盈都係咁,本身佢d尿又比較臭~可能因為痾得多
所以d木粒吸唔切味~又有時唔跳上去痾,就咁訓落d尿度
宜家對腳好大陣味丫......
Colleen 2008-6-26 06:44:48 PM
你地keep 住大聲鬧,比d時間佢地就會乖乖ga la

起碼呢招work for 包包丫,包包已經唔再prison break la~
lingling 2008-6-26 07:25:44 PM
上次我隻fifi仲衰呀!毛毛係下層訓緊,佢係上層all,攪到毛毛個身都係尿,
我即刻大大聲鬧,佢死死氣唔郁扮傻,激死:024:
hh0 2008-6-26 11:09:43 PM
你地最近都係有同一個煩惱,
都好難有辦法解決, 唉.......
阿度 2008-6-26 11:41:06 PM
大家煩既都算係同一樣野....:029:

快速發帖