這幾日唔知做咩...
魚魚好似唔訓覺咁...
平時佢下午3點左右會訓.. 到6點左右先醒...
前日開始訓少左.. 尋日就4點幾先訓.. 又係6點左右醒..
不過今日直情見佢冇訓過... 係咁食草......
見佢又唔係熱又冇咩喎.. 仲鬼咁精神.. 放佢出黎玩仲會變閃電兔 -_-;
唔知做乜......

你地的兔兔有冇唔訓覺??
百厭星_BB 2008-6-27 06:04:01 PM
:015:
BB會o係四周安靜o既還境下
佢就會訓下覺覺咁
不過佢訓得最舒服同合埋哂隻眼訓我都係見過一次咁大把
有冷氣同冬天佢就訓得最安寧
casey 2008-6-27 06:24:28 PM
黑白就中2食飽飽就訓
黑蚊蚊就好少訓到死左咁
白雪雪就多d
HazukiYada 2008-6-27 06:42:24 PM
原帖由 百厭星_BB 於 2008-6-27 06:04 PM 發表
:015:
BB會o係四周安靜o既還境下
佢就會訓下覺覺咁
不過佢訓得最舒服同合埋哂隻眼訓我都係見過一次咁大把
有冷氣同冬天佢就訓得最安寧

四圍都好安靜, 同平時一樣...
就算開電視/開歌有聲佢都照訓架...
不過今日唔知做乜...
HazukiYada 2008-6-27 06:42:56 PM
原帖由 casey 於 2008-6-27 06:24 PM 發表
黑白就中2食飽飽就訓
黑蚊蚊就好少訓到死左咁
白雪雪就多d

哈哈.. 魚魚最鍾意訓到嚇親人...
lingyan 2008-6-27 07:04:14 PM
近黎係訓少左,
因為miffy平時2點-6點就會訓,
而家就變成3點至5點。
死衰鬼 2008-6-27 07:30:40 PM
如果唔捉佢地入籠 我兩隻成日唔訓:056:
HazukiYada 2008-6-27 07:45:20 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-27 07:04 PM 發表
近黎係訓少左,
因為miffy平時2點-6點就會訓,
而家就變成3點至5點。

會唔會係天氣問題呢...
不過又唔見佢話好熱呀咁..
唔通wet氣重??
HazukiYada 2008-6-27 07:45:51 PM
原帖由 死衰鬼 於 2008-6-27 07:30 PM 發表
如果唔捉佢地入籠 我兩隻成日唔訓:056:

佢起籠入面都唔訓呢... -_-;
死衰鬼 2008-6-27 07:46:44 PM
邊關事:056:
熱同埋wet  佢地應該係唔想郁  但係佢地好好精神係到玩
我兩隻野如果佢知道人地望住佢就唔訓嫁啦:056:
blueca25 2008-6-27 10:55:23 PM
我隻短短好定時係2-6點訓覺:057:
但可能我有時嘈住佢...唯有食下草再訓過
nievedith 2008-6-27 11:39:54 PM
我都無見過波子瞓啊, 中眼瞓便見過好多次 :044:
seefun 2008-6-28 12:24:41 AM
兔兔訓教未必合埋眼喎.
有時見到佢地坐係到定晒形,
對出面冇咩反應或反應慢左就係訓左喇.
如果你睇慣佢地的眼神,仲會睇到佢地訓緊時眼神會變柔和.
我兔兔就習慣早上至下午是熟睡時間,
中間都會起身食下草同去廁所.
chrisyan 2008-6-28 12:51:15 AM
原帖由 seefun 於 2008-6-28 12:24 AM 發表
兔兔訓教未必合埋眼喎.
中間都會起身食下草同去廁 ...

d會唔會企o係度訓?
我從來未見過佢地訓過:036:
但係呆左咁趴o係度同企o係度就見過:016:
Colleen 2008-6-28 01:09:46 AM
原帖由 seefun 於 2008-6-28 12:24 AM 發表
兔兔訓教未必合埋眼喎.
中間都會起身食下草同去廁 ...

包包訓果時藍色眼圈會擴大ga:037: :037: :037:

快速發帖