心定哂

casey 發表於 2008-06-27 18:45|只看該作者|倒序瀏覽|打印
好開心:055:
因為黑白都冇事喇
佢地只係腳皮發炎
唔係腳瘡......
betty話好多人都唔識分
只要(茶)vaseline就得,咩都冇比我
仲要買vet bed,指定要0係兔協到買
兩個都body check左.兩個都好好

仲有黑蚊蚊d牙冇事喇,生得好好
betty話佢好叻,同好乖
betty話白雪雪super naughty
betty同白雪雪body check完,佢就0係個袋到不停咁dum地
betty都擰下個頭

colleen 你而家咁舖個籠同埋同佢(茶)vaseline就得0家喇
唔好再怪自己同唔開心喇
kenixester 2008-6-27 06:46:53 PM
GOOD~~~~~:002:
lingyan 2008-6-27 07:03:22 PM
恭喜 !!!

vetbed 係兔協買又幾多錢阿 ?
Colleen 2008-6-27 08:04:43 PM
原帖由 casey 於 2008-6-27 06:45 PM 發表
好開心:055:
因為黑白都冇事喇
佢地只係腳皮發炎
唔係腳瘡......
betty話好多人都唔識分
只要(茶)vaseline就得,咩都冇比我
仲要買vet bed,指定要0係兔協到買
兩個都body check左.兩個都好好

仲有黑蚊蚊d牙 ...

唔該晒!! 而家我都keep 住幫muffin 查凡士林,好彩天氣唔熱,如果唔係我鋪咁多層毛巾我驚會熱死muffin = =

阿度話如果第時有多支藥膏就寄比我,到時藥膏同凡士林雙管齊下,muffin 應該好快冇事ga la!!!
lingling 2008-6-27 08:47:24 PM
真係安心晒,唔駛甘擔心喇!:021:

casey,

我想問body check會check d咩架?同埋幾錢左右?thx~
nievedith 2008-6-27 10:38:59 PM
casey, 可以放心了啦!!
我想請教下vaseline係咪閒時都可以搽定架?
Colleen 2008-6-27 10:52:27 PM
原帖由 nievedith 於 2008-6-27 10:38 PM 發表
casey, 可以放心了啦!!
我想請教下vaseline係咪閒時都可以搽定架?

除非腳板開始甩毛,如果唔係都唔駛查
大富翁 2008-6-27 10:53:35 PM
我隻caca 都係腳皮發炎咋..!~
好彩冇事..!~
真係個心都定曬~
阿度 2008-6-27 11:40:57 PM
大家都安心哂喇,哈哈~~~:001:
Colleen 2008-6-28 12:50:20 AM
原帖由 大富翁 於 2008-6-27 10:53 PM 發表
我隻caca 都係腳皮發炎咋..!~
好彩冇事..!~
真係個心都定曬~

個個都腳皮發炎,係得muffin 生腳瘡:046:

天ar!!!!!! muffin 做錯左d乜? 我做錯左d乜?!
chrisyan 2008-6-28 01:05:36 AM
原帖由 lingyan 於 2008-6-27 07:03 PM 發表
恭喜 !!!

vetbed 係兔協買又幾多錢阿 ?

兔協隻vet bed同呢隻有無分別?r記賣緊110~
我上次上兔協做義工個陣...小坪換過vet bed..不過2款vet bed唔同架~
應該vet bed唔會差得太遠掛~
chrisyan 2008-6-28 01:06:33 AM
原帖由 lingling 於 2008-6-27 08:47 PM 發表

casey,

我想問body check會check d咩架?同埋幾錢左右?thx~

我都想知究竟幾多錢~~
casey 2008-6-28 01:07:10 AM
原帖由 lingling 於 2008-6-27 08:47 PM 發表

casey,

DR.BETTY 話一歲以下其實都冇咩CHECK

body check 呢.....我見佢就聽下心
摸下旦旦啦
摸下肚肚,睇下耳仔,腳仔同牙仔
220蚊

casey 2008-6-28 01:10:37 AM
原帖由 Colleen 於 2008-6-28 12:50 AM 發表

個個都腳皮發炎,係得muffin 生腳瘡:046:

天ar!!!!!! muffin 做錯左d乜? 我做錯左d乜?!

其實MUFFIN 生成點
有冇膿呀?
casey 2008-6-28 01:13:32 AM
原帖由 chrisyan 於 2008-6-28 01:05 AM 發表

兔協隻vet bed同呢隻有無分別?r記賣緊110~
我上次上兔協做義工個陣...小坪換過vet bed..不過2款vet bed唔同架~
應該vet bed唔會差得太遠掛~

佢話真係好既VET BED 係冬暖夏涼
唔吸水既.....D水會(流)落底下

快速發帖