編號        :        168219

種類        :        兔

品種        :        垂耳兔

年齡        :        2 歲

性別        :        雌性

自我簡介:
我的名稱叫Meow Meow. 我係出生於4/10/2006. 我係雌性褐色的垂耳兔 (已絕育). 而我係在4/10/2007被主人遺棄而被愛護動物協會拯救. 而現時我暫住在旺角領養中心, 我等緊您們來探我嫁.
Colleen 2008-6-28 12:59:21 AM
擺明係jersey wool 黎ga wor!! 佢係咪以前所有兔都係垂耳兔ar?

更令我質疑佢地既 '專業'
casey 2008-6-28 01:03:36 AM
SPCA成日都攪錯品種啦
不過lee隻兔兔好可愛喎
Colleen 2008-6-28 01:05:40 AM
佢生日果日主人遺棄.........好慘丫:011: :011:
chrisyan 2008-6-28 01:16:18 AM
原帖由 Colleen 於 2008-6-28 01:05 AM 發表
佢生日果日主人遺棄.........好慘丫:011: :011:

唔係架~係spca好多時會將收養佢個日定為生日, 年份就另估~
chrisyan 2008-6-28 01:18:28 AM
原帖由 Colleen 於 2008-6-28 12:59 AM 發表
擺明係jersey wool 黎ga wor!! 佢係咪以前所有兔都係垂耳兔ar?

更令我質疑佢地既 '專業'

唉~聽過好多spca ge野~覺得佢地D職員真係唔係個個有愛心同耐性囉~
只不過佢地個會搞得早, 個名響D~
o係兔協o個度D staff先有保證~:015:
死衰鬼 2008-6-28 01:19:32 AM
原帖由 casey 於 2008-6-28 01:03 AM 發表
SPCA成日都攪錯品種啦
不過lee隻兔兔好可愛喎

好可愛??  咁就交比你啦 哈哈
casey 2008-6-28 01:23:35 AM
原帖由 死衰鬼 於 2008-6-28 01:19 AM 發表

好可愛??  咁就交比你啦 哈哈

兩個就夠哂數
兩個已經夠哂數
死衰鬼 2008-6-28 01:29:07 AM
原帖由 casey 於 2008-6-28 01:23 AM 發表

兩個就夠哂數
兩個已經夠哂數

粗身大細  咁夜都仲唔訓??:052:
大富翁 2008-6-28 01:36:58 AM
真係好可愛呀隻兔兔..!~
做咩唔要佢呀....!~
點解咁多人都唔要d兔兔都好可愛ge?
係mk 到個d 都好似差唔多咁.....~~
好似上次兔協個隻澤西兔...到底佢地之前ge 主人係邊到買咖呢??
wong906 2008-6-28 08:14:55 AM
I learn something eveyday 垂耳兔^^

What type of rabbit have I got? 安哥拉  if the ears is up ^^
波丸媽 2008-6-28 03:07:30 PM
好可愛...........好想帶佢返屋企,可惜唔得啦>.<
lingling 2008-6-29 12:05:10 AM
真係好得意,不過已有兩隻喇!
nievedith 2008-6-29 02:13:00 AM
4/10/2007被主人遺棄 !? 隔咁耐先放info出來 ?:024:

快速發帖