想俾d菜番薯食,
初步考慮菜心或白菜,
係咪要煮熟俾佢食呢
wesky 2008-7-1 02:04:07 PM
有時會俾香蕉, 蘋果, 菜
菜唔駛煮熟, 洗乾淨抹乾俾佢地食就得架啦
williamaaaa 2008-7-1 02:06:26 PM
原帖由 wesky 於 2008-7-1 02:04 PM 發表
有時會俾香蕉, 蘋果, 菜
菜唔駛煮熟, 洗乾淨抹乾俾佢地食就得架啦

oic, thx
coinss 2008-7-1 04:31:24 PM
我會比菜同生果~~~
大富翁 2008-7-1 04:33:54 PM
我都係間中俾d 菜...生果可能一星期一次左右
有時都會俾d瓜...但好少!
karen195 2008-7-1 04:39:42 PM
菜菜唔係日日畀佢地食ga??
wesky 2008-7-1 04:51:34 PM
菜最好係日日俾架~~
1歲以上可以每日一碗~~
尐黑 2008-7-1 05:00:12 PM
點樣為之一碗- -''
百厭星_BB 2008-7-1 05:18:54 PM
apple 同 餅 同木瓜丸
casey 2008-7-1 07:31:07 PM
DR.betty話好似黑蚊蚊半歲同咁大隻都可以食十塊葉左右
Colleen 2008-7-1 09:53:51 PM
以前有菜心食包包就一日4棵,而家冇菜心食就一日一碟vegetables.....

一舊生果per week

從來都冇零食,除左近排買gei 雪茄....
‵小瑩 :])) 2008-7-2 12:06:50 PM
我屋企係無飯家庭-V-,,無菜菜俾芝麻食..:054:
我平時淨係會俾木瓜丸同埋蘋果乾佢食!
seefun 2008-7-2 12:37:49 PM
除左Timothy草為主外,
仲會俾果樹草,麥草.
仲有蔬菜,和好少量的生果.
coffee 2008-7-2 12:43:26 PM
:048: 打開雪櫃睇吓啦,唔定,有咩食咩啦...
菜、生果、瓜...唔定
我食咩煮之前留起一d比coffee Lu
百厭星_BB 2008-7-2 01:08:23 PM
原帖由 coffee 於 2008-7-2 12:43 PM 發表
:048: 打開雪櫃睇吓啦,唔定,有咩食咩啦...
菜、生果、瓜...唔定
我食咩煮之前留起一d比coffee Lu

你拎返雪過o既菜俾coffee食架? 有冇問題架!?我都想問下

快速發帖