一直都想養多一隻兔, 但兔協同spca都睇唔中, 尋日睇到wesky個post中有說過q兔有新兔, 今日便相約兔爸去睇兔.

本來已心想養BUNNY, 而Q兔剛好得一隻BUNNY, 仲唔係佢!! 佢係仔來的, 好鐘意匿埋係間屋仔度, 但我見佢搶食都搶得好快, 佢一定唔係最精靈個隻, 但中左我想要bunny的心. 但不可以即日取走, 因Q兔話兔是新到, 怕佢地一時不慣成日轉地方, 所以要隔2-3日先有得取! 現在正諗緊佢叫乜名好!!
Colleen 2008-7-2 03:22:48 AM
至緊要合眼緣 ^^ 真係好,波姐又個老公仔la! 新籠準備好未ar?
‵小瑩 :])) 2008-7-2 03:23:43 AM
恭喜恭喜!!
快d諗好名就湊佢返屋企post相俾我地睇啊!:060:
好期待......:021: (流口水中......)

兔兔係咩顏色嫁:017:
chrisyan 2008-7-2 03:42:21 AM
終於揀到心頭好:002: 恭喜恭喜~
阿度 2008-7-2 09:20:09 AM
波子終於有伴啦,恭喜哂:001:
hh0 2008-7-2 10:32:08 AM
尋日都去左Q兔,隻隻都幾精靈,唔知見唔見到你隻dream bunny 呢~
casey 2008-7-2 10:52:12 AM
邊到既q兔呀???
我都想睇下呀

昨我我去左兔協
有一隻白色既侏儒兔
我好中2呀
不過唔可以再養多隻喇
lingyan 2008-7-2 10:58:13 AM
終於有伴啦,恭喜哂 !!

q兔個到既兔兔係唔係貴 d ga ?
大富翁 2008-7-2 11:19:06 AM
你搵左咁耐.....終於搵到啦..!!!
恭喜!!!!
kittyz 2008-7-2 12:30:03 PM
公喜你tim丁!
佢係咩樣既?
好想快d睇到佢個樣ah!
不如叫啤啤丫
coffee 2008-7-2 12:37:48 PM
:057: 不如叫汽水...
加咪就叫波子汽水:073:
一攪掂快d post上黎呀,我想見下。
咩樣?咩色架?
百厭星_BB 2008-7-2 12:56:01 PM
咁就好喇....波子唔洗再咁悶啦...有人同佢玩
我宜家都好期待 " 喵喵 " ............ 7月6 > o<
nievedith 2008-7-2 01:31:35 PM
原帖由 Colleen 於 2-7-2008 03:22 發表
至緊要合眼緣 ^^ 真係好,波姐又個老公仔la! 新籠準備好未ar?

呵~ 老公仔!? 波子唔恰佢都好law~ keee
乜都未買呀, 諗住取兔之日先去買
nievedith 2008-7-2 01:32:14 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2-7-2008 03:23 發表
恭喜恭喜!!
快d諗好名就湊佢返屋企post相俾我地睇啊!:060:
好期待......:021: (流口水中......)

兔兔係咩顏色嫁:017:

白色架~ 有新相會儘快upload :048:
nievedith 2008-7-2 01:33:14 PM
原帖由 hh0 於 2-7-2008 10:32 發表
尋日都去左Q兔,隻隻都幾精靈,唔知見唔見到你隻dream bunny 呢~

佢得一隻bunny 架咋, 所以你應該會見過佢的 :070:

快速發帖