太陽伯伯開工喇!!!我都落街跑下先!!!

lingling 2008-7-3 12:09:40 PM
又係我最鍾意既多多先生,好型仔,好man呀:023: :023:
d相影得好靚,好大自然:021:
大富翁 2008-7-3 12:12:16 PM
哇...好似係d森林到影相咁..
多多先生好似一隻係個到生活ge 兔兔..
一定跑得好快
jennytyy 2008-7-3 12:16:48 PM
好cute呀~
同陽光玩遊戲,enjoy呀~
阿度 2008-7-3 12:28:13 PM
嘩~~~~影到多多先生好似野生咁呀
又精神啵~~好型呀~~
wesky 2008-7-3 12:32:45 PM
我都想帶兩隻女去影啊~~
青草地~~:021:
百厭星_BB 2008-7-3 01:04:36 PM
:010: 影得好pro....好似活生生程現眼前一樣
我都好想帶BB去....邊度黎架:017:
casey 2008-7-3 01:48:35 PM
好中2呀
好有動感呀
不過lee排咁熱
千萬唔好熱親多多呀:078:
coinss 2008-7-3 01:51:29 PM
d相好令啊~多多先生好令仔~:039:
coffee 2008-7-3 01:52:58 PM
影得好似年曆D poster呀,好靚,又有活力,一d 都唔似亞伯:040:

chrisyan 2008-7-3 02:54:07 PM
攬落去個感覺一定好實在:012:
Colleen 2008-7-3 06:51:32 PM
d相靚到..:023:

我見到多多d旦旦丫:073: :073:
‵小瑩 :])) 2008-7-3 08:34:51 PM
嘩!!!
d相真係影得好靚呀,,
好有動感!!!
太正了>v<
mim0510 2008-7-3 10:24:41 PM
原帖由 百厭星_BB 於 2008-7-3 01:04 PM 發表
:010: 影得好pro....好似活生生程現眼前一樣
我都好想帶BB去....邊度黎架:017:

天水圍d公園黎咋,不過由於得幾塊細草地,又無比小朋友玩果d設施,所以好少人去ga
mim0510 2008-7-3 10:26:51 PM
原帖由 大富翁 於 2008-7-3 12:12 PM 發表
哇...好似係d森林到影相咁..
多多先生好似一隻係個到生活ge 兔兔..
一定跑得好快

跑得勁快,成日走入草叢,追到我死死下:056:
多多爸又只係拎住部相機,望住我追佢:052:

快速發帖