聽日就去睇下領唔領養到波子包
各位祝我好運啦 ~~:053:

3個月冇用photoshop,封左塵

*鍾意可以拎去用架*

wesky 2008-7-6 12:46:23 AM
你一定得既~~ ^^
歡迎加入兔奴協會~~ 哈哈~~

個Banner 好靚喔~:046:
冽! 2008-7-6 12:47:31 AM
原帖由 wesky 於 2008-7-6 12:46 AM 發表
你一定得既~~ ^^
歡迎加入兔奴協會~~ 哈哈~~

個Banner 好靚喔~:046:

係咪只係帶住址證明就0k?

好耐冇整
原本想整日本風格,宜家唔知整左咩風mix咩風
hh0 2008-7-6 12:47:34 AM
祝你成功..........
wesky 2008-7-6 12:49:05 AM
港愛護動物協會(SPCA) 每隔半個月便會把最新收到的動物分類:狗,貓及其他。

而申請領養人仕,必須是協會會員,須年滿廿一歲,或由父母或監護人代為申請,除

了要出示有關屋苑管理公司的書面證明外,亦須簽署飼養同意書及給予領養捐款,而

給予領養的動物將會接受強制性絕育
冽! 2008-7-6 12:53:00 AM
原帖由 wesky 於 2008-7-6 12:49 AM 發表
港愛護動物協會(SPCA) 每隔半個月便會把最新收到的動物分類:狗,貓及其他。

而申請領養人仕,必須是協會會員,須年滿廿一歲,或由父母或監護人代為申請,除

了要出示有關屋苑管理公司的書面證明外,亦須簽署飼 ...

唔係會員咁點算:050:
我會搵我媽代為申請,不過住址要我個名定我媽個名?
屋苑管理公司的書面證明又係咩東東:051:
wesky 2008-7-6 12:55:20 AM
有地址證明應該都okay 吧@@
詳情問下阿度吧~~

唔係會員要 $200 註冊做會員~~
wesky 2008-7-6 12:57:13 AM
大家可以用呢個 banner 幫 mini-house 宣傳下 XD
阿度 2008-7-6 12:58:18 AM
詳情問casey最清楚~~~因為白雪雪係spca領養架嘛
一定要帶住址證明~最好有你媽媽同埋你既都有,即係兩個證明
身份證~
冽! 2008-7-6 01:04:54 AM
原帖由 阿度 於 2008-7-6 12:58 AM 發表
詳情問casey最清楚~~~因為白雪雪係spca領養架嘛
一定要帶住址證明~最好有你媽媽同埋你既都有,即係兩個證明
身份證~

咁以防萬一,兩個都帶哂先。
費事到時佢唔比我領養:046:
lingling 2008-7-6 01:14:57 AM
去之前可以打去問下有無人領養左都得,上次fifi有人登記左領養,我去到都係填左form先,第日個個人放棄就打俾我叫我接fifi喇!
冽! 2008-7-6 01:18:04 AM
原帖由 lingling 於 2008-7-6 01:14 AM 發表
去之前可以打去問下有無人領養左都得,上次fifi有人登記左領養,我去到都係填左form先,第日個個人放棄就打俾我叫我接fifi喇!

如果果個人冇放棄,咁咪冇 ><
唔緊要啦,聽日出埋去啦,佢12點開
casey 2008-7-6 01:43:19 AM
你打電話問左先會好d
萬一真係有人要,都唔洗白行嘛
會員費加領養費一共250蚊
邊個申請做會員就拎邊個既身份証同住址證明
仲有如果你有寵物袋就拎埋去啦
因為如果你一話要佢就即刻比你拎走0家喇
未絕育既話我就唔肯定喇
仲有,公屋既地址係唔可以領養0家

佢仲會送包墊料,草同糧比你0家
記得如果佢冇比你,你要問佢拎呀
因為包草係APD0家:078:

大富翁 2008-7-6 01:51:17 AM
冽....希望你可以成功領養到你[心目中GE兔兔啦..
chrisyan 2008-7-6 01:54:21 AM
祝你成功~~~:010:

快速發帖