唔知各位兔爸兔媽會隔幾耐幫仔仔女女梳一次毛毛架呢

雖然工作繁忙,早出晚歸
不過我覺得幫兔兔梳毛毛
一來佢可以干淨d
二來順便檢查下
三來佢舒服時又可以增進感情
我家短短啲毛毛唔太長
所以我都keep住隔日幫佢梳一次

其實梳一次毛...善後工作真係好多.........:077:
多選投票: ( 最多可選 9 項 ), 共有 77 人參與投票
45.12% (37)
12.20% (10)
0.00% (0)
7.32% (6)
0.00% (0)
4.88% (4)
0.00% (0)
29.27% (24)
1.22% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限

wesky 2008-7-6 11:55:05 AM
原來可以咁樣梳肚毛~~
學到野啦~~
kittyz 2008-7-6 12:32:22 PM
Mimi仲未俾我反肚..
所以梳吾到呢:077:
coinss 2008-7-6 12:47:41 PM
不定時架~
有時2日一次,有時3-4日
casey 2008-7-6 12:47:57 PM
日日都梳0家
等佢地唔洗食到咁多毛
mim0510 2008-7-6 01:04:31 PM
我好懶ga,換毛日子先梳多d咋
阿度 2008-7-6 01:04:34 PM
多數都係隔日,換毛期間就日日梳
短短好似個bb坐係度咁~好搞笑,哈哈
百厭星_BB 2008-7-6 01:27:36 PM
= =唔可以反轉梳...只係梳表面
係一個" 廢柴主人 "
‵小瑩 :])) 2008-7-6 01:29:58 PM
我不定時嫁@@..
因為我平時得閒都會就咁拎把梳..
佢訓o係個籠入面俾我梳~

一時就抱佢出黎..先會大梳一次!
加上我芝麻短毛-3-...唔係換毛季節都無咩無可以俾我梳:053:
nhm 2008-7-6 07:34:21 PM
梳毛O既多數係兔媽~~~不定時的~~:048:
blueca25 2008-7-7 12:54:20 AM
原帖由 kittyz 於 2008-7-6 12:32 PM 發表
Mimi仲未俾我反肚..
所以梳吾到呢:077:

初時短短都唔肯比我反
但我每日都抱佢又反下佢,
e+佢都習慣咗,
仲好鍾意梳肚仔tim
chrisyan 2008-7-7 01:44:48 AM
打後日子一定要每隔2日梳一次...費事兔爸鼻敏感再嚴重D:063:
nhm 2008-7-7 04:14:19 AM
原帖由 chrisyan 於 2008-7-7 01:44 發表
打後日子一定要每隔2日梳一次...費事兔爸鼻敏感再嚴重D:063:

辛苦你了兔媽~~~:014:
lingyan 2008-7-7 11:26:14 AM
至少每日梳一次,有時見到佢D毛好亂,又忍唔到手,再捉佢又梳過 :070:
kwaikwai 2008-7-22 02:07:09 AM
短短好乖哦~~~
我好想試下梳didi 肚仔~
不過我一梳佢即刻起飛腳走................... :029:

快速發帖