去完旅行回來,之之對我好似好陌生,食少左好多糧,以前15分鐘吃完,現在2-3個鐘呀!
飲水又少了許多.......:050:
nhm 2008-7-6 07:46:36 PM
原帖由 con 於 2008-7-6 19:45 發表
去完旅行回來,之之對我好似好陌生,食少左好多糧,以前15分鐘吃完,現在2-3個鐘呀!
飲水又少了許多.......:050:

俾d 時間啦~~:061:

話時話, 之前有人幫你養佢o地o架可??? 會唔會係o個個人唔識養???
wesky 2008-7-6 07:48:08 PM
好耐無見啦~~~
去左邊度玩啊??
有冇影相呢??
nievedith 2008-7-6 07:56:41 PM
呵~ 之之嬲你一個人去玩唔理佢 :039:
con 2008-7-6 08:08:39 PM

回復 2# 的帖子

我交了給姑仔照顧,她的菲傭之前都幫我照顧過之之,都ok架,我有小小懷疑係咪給兩個姪仔姪女蝦過:077:
con 2008-7-6 08:10:31 PM
:002: long time no see ar!
我去了北海道呀,整理完相片,把link send給你!
nhm 2008-7-6 08:16:55 PM
原帖由 con 於 2008-7-6 20:08 發表
我交了給姑仔照顧,她的菲傭之前都幫我照顧過之之,都ok架,我有小小懷疑係咪給兩個姪仔姪女蝦過:077:

問清楚好d 喎:061:
con 2008-7-6 08:19:07 PM
我問過細佬(5歲),佢話試過用條草吉之之隻眼:056:
Colleen 2008-7-6 08:24:13 PM
原帖由 con 於 2008-7-6 08:19 PM 發表

:046: :046:

比人虐待,mami 又唔係身邊,梗係好嬲同驚la!!!!!!

我果時去完trip 番黎包包嬲左我成個week,唔睬我丫...
波丸媽 2008-7-6 08:25:06 PM
..... 咁包包放左邊度寄宿???
con 2008-7-6 08:32:01 PM
我覺得好無奈,同細佬解釋了要愛護小動物.......我姑仔勁種佢,想鬧都唔好意思鬧啦......
好在我買了不少手信給之之,希望之之快些下了啖氣啦:020:
波丸媽 2008-7-6 08:33:18 PM
咁係咪得細佬蝦???
唔會再有其他人吧............
kittyz 2008-7-6 08:37:00 PM
原帖由 con 於 2008-7-6 08:19 PM 發表

可憐的之之..
con 2008-7-6 08:38:09 PM
應該得細佬,因為家姐好細膽同聽話,而菲傭平時好錫之之,會同佢談天的
百厭星_BB 2008-7-6 09:42:01 PM
= =哈佬...好似未見過你咁既
nice to meet u
=== ==="唔知講咩好tim!
俾多小小時間兔兔啦..當重新相識吧@@

快速發帖