波子包係咪俾mini-house會員領養左啦?!

快d post 相俾我地睇啦!!!!!!
nhm 2008-7-7 06:30:38 PM
好似係呀~~~我都想睇相:074:
nievedith 2008-7-7 06:42:51 PM
BINGO!

波子包比LUNGUIDE領養了~ 唔知會有個乜新名呢!?
我都好想睇下佢個正面似波子定包包多D
kittyz 2008-7-7 07:23:18 PM
我都好想睇下波子包d相相呀!
冽! 2008-7-7 07:24:07 PM
我見過佢
波子包真係好迷你架:057:
lunguide 2008-7-7 10:43:02 PM
波子包承蒙各位厚愛,所以兔媽都仍然苦惱於新名中
有朋友建議soccer,話佢黑白圓碌碌成個足球wo.
因佢食很少,又唔太飲水,所以我每十五分鐘用手餵佢一次,但每次佢只食三兩條。
水亦要強迫地餵。
佢好細膽,於spca已終日喱埋不動,在新居第二天亦仍然好驚青
我分開佢同花生
一個在廳,一個在書房
因佢仍在適應當中,如情況有改善,我必定早日post相俾大家睇
亦請各位指教如果令波子包改善之方法或注意地方??
thx
seefun 2008-7-8 12:38:25 AM
兔兔細膽,可以試下遮暗果籠或者俾間屋仔,紙盒佢,
等佢有得匿下就會覺得安全d,冇咁驚.
祝波子包快快適應融入幸福大家庭.

nhm 2008-7-8 03:30:40 AM
希望佢可以早日適應~同大家見面:006:
lunguide 2008-7-8 12:19:01 PM
今日會買個木梯俾佢喱吓
‵小瑩 :])) 2008-7-8 12:25:01 PM
原帖由 lunguide 於 2008-7-8 12:19 PM 發表
今日會買個木梯俾佢喱吓

快d post相上黎啦:020:
lunguide 2008-7-8 04:08:11 PM
因為兔仔宜家喺暗黑下適應中(佢超細膽)
所以未影住
如果唔係d閃光(相機)會嚇親佢啊
話時話,今朝行雷令我膽心呢!!
你地d仔仔女女有無咩反應啊???
lingling 2008-7-8 04:32:31 PM
原帖由 lunguide 於 2008-7-8 04:08 PM 發表
所以未影住
開頭會定一定,而家慣左LU~
wesky 2008-7-8 05:26:34 PM
原帖由 lunguide 於 2008-7-8 04:08 PM 發表
所以未影住

影兔一向都唔開閃光燈架~~
行雷果陣, 小丸會伏低..:046:
‵小瑩 :])) 2008-7-8 06:48:38 PM
所以未影住

我芝麻對呢d行雷聲完全無反應...
可能佢大隻啦@@..haha

希望兔兔快d適應好!我地就有相睇喇!^0^
Colleen 2008-7-8 06:56:43 PM
萬眾期待波子包既相丫!!

包包唔驚行雷ga,呢度好少行雷ga:057:

快速發帖