平時FIFI鍾意訓最上層,可能夠長FIT佢身長掛,毛毛唔會訓個度架,今日隻衰野貪得意,迫成甘都要上去訓,攪到跌晒手腳,為咩呢:013:

nhm 2008-7-8 04:43:09 AM
好搞笑...XDDDDDDD
好似爭地盤咁:032:
casey 2008-7-8 09:35:22 AM
其實唔係爭既
佢地中2一齊訓之嘛:037:

我黑白都會咁0家
有一次佢地訓左
可能我個女行過
嚇醒左訓外面既白雪雪,
佢成個趺左落唻tim呀:037:
kittyz 2008-7-8 10:40:42 AM
哈哈..呢d係咪叫
無野搵野黎做?:073:
vice0926 2008-7-8 11:57:09 AM
哈哈哈..好搞笑~勁夾硬黎..
‵小瑩 :])) 2008-7-8 12:19:14 PM
哈哈..一個跌手一個跌腳~
好在唔係跌左落黎咋!
@@幾方便,,,隔離仲有個草球!:060:
nievedith 2008-7-8 12:49:53 PM
原帖由 casey 於 8-7-2008 09:35 發表
其實唔係爭既
佢地中2一齊訓之嘛:037:

我黑白都會咁0家
有一次佢地訓左
可能我個女行過
嚇醒左訓外面既白雪雪,
佢成個趺左落唻tim呀:037:

下, 咁白雪雪有無事呀? :027:
百厭星_BB 2008-7-8 01:32:10 PM
住落左咁耐都有返咁上下感情既
迫餐死都仲好過得自己一個咁苦悶牙...................
lingling 2008-7-8 03:27:50 PM
佢地一齊住又真係覺得佢地開心左架!:021:
百厭星_BB 2008-7-8 04:18:34 PM
佢地兩隻係咩性別牙!?又咁好可以住到埋一齊...兩隻都絕左喇!?
lingling 2008-7-8 04:30:11 PM
原帖由 百厭星_BB 於 2008-7-8 04:18 PM 發表
佢地兩隻係咩性別牙!?又咁好可以住到埋一齊...兩隻都絕左喇!?
兩隻都係仔,一隻5月絕左,另一隻上星期絕埋!
百厭星_BB 2008-7-8 04:57:27 PM
原帖由 lingling 於 2008-7-8 04:30 PM 發表
兩隻都係仔,一隻5月絕左,另一隻上星期絕埋!

係唔係就算一男一女 OR 兩隻都係同性...只要絕左就會相處得好D架!?
THX
Colleen 2008-7-8 07:28:45 PM
好搞笑,兔奴見到呢d情景係會特別開心gei
lingling 2008-7-8 08:01:59 PM
原帖由 百厭星_BB 於 2008-7-8 04:57 PM 發表

係唔係就算一男一女 OR 兩隻都係同性...只要絕左就會相處得好D架!?
THX
人地話一仔一女會好d,但都好睇兔兔本身性格,好似fifi性格好似個細路仔甘,有得食就咩都得,所以毛毛點整佢都無事,無打交!
絕左育係會乖少少既,至少尿尿會好d:053:
casey 2008-7-8 08:08:04 PM
原帖由 nievedith 於 2008-7-8 12:49 PM 發表

下, 咁白雪雪有無事呀? :027:

咁又冇事
因為唔係好高

快速發帖