近日我覺得豆豆大隻左,活動地方少左:027:
所以我想幫佢換個2至3層既兔寵:053:
大家有冇咩2至3層既兔寵介紹下(可以貼下自己兔兔既居住環境:057: )
唔該哂:054:
wesky 2008-7-14 12:32:45 AM
‵小瑩 :])) 2008-7-14 12:35:24 AM
@@出左post..
我有2-3層籠既相..
不過我唔係for 兔兔..但俾你睇睇!:021: 呢隻都可以做兔籠..

呢個就有底盤既...

(借男友個妹既籠黎用先XD)

呢個就無底盤...
個人覺得呢個無底盤養兔兔好D!

豆豆識唔識去廁所啊?:014:

kawai0202 2008-7-14 12:38:55 AM
我個過寵唔夠長,,,:044:
‵小瑩 :])) 2008-7-14 12:40:07 AM
原帖由 kawai0202 於 2008-7-14 12:38 AM 發表
我個過寵唔夠長,,,:044:

點樣唔夠長法-0-??
kawai0202 2008-7-14 12:43:23 AM
豆豆識ALL尿尿係廁所:070:
禁知唔知大約幾錢到:040: :040:
kawai0202 2008-7-14 12:45:56 AM

回復 5# 的帖子

比個廁所佔左一半:043:
hh0 2008-7-14 12:52:31 AM
呢個係我個籠, 3隻一齊住

wong906 2008-7-14 12:57:13 AM
wah... you cage look very small?

What is the size u guys use, because my is huge...
1m long and 75cm wide
‵小瑩 :])) 2008-7-14 12:57:36 AM
hh0那個籠唔錯!!
我之前都有諗住買..
係咪4百幾?
hh0 2008-7-14 01:02:14 AM
係 ar ~~~~~~~~
‵小瑩 :])) 2008-7-14 01:03:43 AM
個籠真係幾正-v-..芝麻之前未有咁大隻o個陣我都想換,,
因為夠長...但係而家-______-,,,都唔得嚕!

kawai如果你想要長d既籠..
可以考慮hh0 o個個..
外表美觀價錢合理XD
hh0 2008-7-14 01:08:04 AM
原帖由 wong906 於 2008-7-14 12:57 AM 發表
wah... you cage look very small?

What is the size u guys use, because my is huge...
1m long and 75cm wide

香港d 兔籠係比較細架
我果個有80cm wide 已經算大ga la
有人用狗籠因為夠大, 但始終唔岩兔用 lor
can you post your cage? I'm very interested in this huge cage:020:
hh0 2008-7-14 01:25:07 AM
呢個籠都有唔埋想既地方:
1. 洗籠成個拆無AB 甘方便
2. 用電鍍比較重
3. 望落去美觀但唔係想像中甘實淨
4. 個底無轆, 移動個籠較唔方便

如果兔兔會四圍尿就唔建議用啦
因為d尿尿同 wet cc 會攝係個底盤同圍欄之間
雖要經常拆來洗, 最好係識去廁所
‵小瑩 :])) 2008-7-14 01:36:55 AM
@@..哈,,突然俾你講一講真係好多唔理想-.-"
我自己鐘意D有轆既..所以當初無揀呢個..

快速發帖