近日我覺得豆豆大隻左,活動地方少左:027:
所以我想幫佢換個2至3層既兔寵:053:
大家有冇咩2至3層既兔寵介紹下(可以貼下自己兔兔既居住環境:057: )
唔該哂:054:
kawai0202 2008-7-14 02:33:30 AM
豆豆未絕育嫁,,,,,,,@@
kawai0202 2008-7-14 02:35:02 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-14 02:32 AM 發表
:039: 呵呵...期待你既新籠呢!
記住post相俾我地睇呀!:060:

一定會....等多D人認識下豆豆:057:
變左初級兔友:061:
‵小瑩 :])) 2008-7-14 02:37:24 AM
咁帶佢去絕育可能會好d@@haha~
好期待d相XDDDDDD:020: :020: :020:
kawai0202 2008-7-14 02:39:56 AM
絕育,,,我都考慮緊:068:
‵小瑩 :])) 2008-7-14 02:43:10 AM
女女絕左育會健康d~
@@不過絕育並非簡單既事XD
要有足夠既金錢+時間去照顧絕育後既豆豆-3-
lingyan 2008-7-14 11:28:26 AM
絕育係會有改善,但係唔好期望太大。
不過女仔兔兔絕育可以防止一d病既發生,都係需要去做 ga。

絕育最好揀d自己可以連續放2-3日既時間,
之前我就選擇左連續放二日既紅日做。
妹妹下個月就6個月大,想帶佢去做,但係又完全無假放 ... 激死 :029:
kawai0202 2008-7-14 05:21:11 PM
絕育幾錢到嫁:066:
lingyan 2008-7-14 05:24:43 PM
我諗住今次帶妹妹去SPAC指定搵 DR JAME 做,
因為女仔都比較貴 .....
SPAC 應該連會費所有野,大約會700蚊呱 ?!

MIFFY個時做就BETTY操刀,就一千蚊。
kawai0202 2008-7-18 12:31:41 AM
今日終於幫豆豆換新屋:070:
但係好似有D空了了:036:
佢又唔上去上面玩..佢自己會唔會上去嫁?洗唔洗教嫁:026:

令轉唔比你影先~~

令轉唔比你影先~~

‵小瑩 :])) 2008-7-18 12:37:42 AM
好豪華丫:021: :021:
佢自己應該會慢慢探索嫁喇!
或者你放佢上第2層@@..不過佢可能驚會亂黎-0-"

慢慢等佢適應下新環境先啦^^
kwaikwai 2008-7-18 12:54:01 AM
嘩~~~ 豆豆個新籠好豪華呀~~ :053:
我都想同didi 換個籠~~

想請問豆豆個籠size如何??
係咪o係q兔度買??
kawai0202 2008-7-18 01:02:11 AM
係Q兔買的:073:
豆豆停留在最底層,,:024:
kwaikwai 2008-7-18 01:10:58 AM
放心放心~佢過2日就會覺得好好奇~
就會試下跳下去嫁啦~
不過呢2日你最好睇多d佢先~
因為didi 試過跳上sofa 差錯腳跌左落地~嚇死我... :011:

要清楚知道豆豆係唔係真係跳到~

ps 可唔可以講個size 比我聽?? thxxx :014:
kawai0202 2008-7-18 01:41:31 AM
size  係63.5x46.5x>100
                                ^
                    一層係50,2層大約100

casey 2008-7-18 02:36:23 AM

lee個就係黑白個籠喇

你0個個都好好呀!!!:021:
放心啦
佢好快就會跳來跳去
兔兔多數都中2訓上層

快速發帖