我發現jobe唔食草枝的,想問下大家的兔有無邊部分的草係唔食的?
luckygirl1025 2008-7-15 12:42:28 PM
粒粒都係呀..我通常都等佢食晒先+草..唔係佢點解唔會食就咁晒晒
大富翁 2008-7-15 12:46:14 PM
CACAj都係唔食草枝!!!~!
仲有花下面個條好幼ge枝都唔食
karen195 2008-7-15 12:47:44 PM
唔好畀佢揀草食呀.....全部食晒係最好
我豆豆都係食左草先,然後食花花,鐘意先食下支
casey 2008-7-15 12:49:49 PM
之前食oxbow就咩位都食哂
有時仲乖到,好似掃完地咁
而家就幼枝同埋枝都剩番哂0係到
不過,算啦
佢地肯食都好喇
希望快d食哂,快d買番oxbow啦
jennytyy 2008-7-15 02:12:27 PM
咁大家會幾耐就收起佢地唔食個d草?
casey 2008-7-15 02:41:31 PM
多數都係早晚各FILL一次草球
早上:草球食剩左既草剩就放在籠
晚上:仲有剩草就唔要喇
lingyan 2008-7-15 03:32:47 PM
我通常係返工出門口前 FILL 一次,
訓覺前再FILL一次。

訓覺前FILL個次,佢地通常都會係我訓覺既時候全部食哂,
返工前FILL個次,等到我放工返到屋企就食左3入1,剩低個3份2會係 7點-1點期間食哂。

2隻都比較為食,通常都將所有枝都食哂。
但特別愛食草草個條好似花咁既野。
jennytyy 2008-7-15 03:45:59 PM
原帖由 lingyan 於 2008-7-15 03:32 PM 發表
訓覺前再FILL一次。

返工前FILL個次,等到我放工返到屋企就食左3入1,剩低個3份2會係 7點-1點期間食哂。

2隻都比較 ...

係呀,jobe都好鍾意花個條野~
冽! 2008-7-15 03:56:09 PM
我果隻都係唔鍾意食枝
但我逼佢食,唔食就冇新草- -
咁佢就肯食啦
‵小瑩 :])) 2008-7-15 04:40:21 PM
我芝麻咩都食XD好粗生!!:031:
我俾咩佢..佢就食咩..
不過佢鐘意食d長d既...短同碎既就無咁鐘意~
jennytyy 2008-7-15 04:57:10 PM
原帖由 冽! 於 2008-7-15 03:56 PM 發表
我果隻都係唔鍾意食枝
但我逼佢食,唔食就冇新草- -
咁佢就肯食啦

竟然可以咁樣迫到佢食,勁呀﹗
冽! 2008-7-15 04:59:36 PM
原帖由 jennytyy 於 2008-7-15 04:57 PM 發表

竟然可以咁樣迫到佢食,勁呀﹗

其實我都覺佢乖
佢宜家都肯自動食枝:021:
casey 2008-7-15 05:12:25 PM
原帖由 lingyan 於 2008-7-15 03:32 PM 發表
訓覺前再FILL一次。

2隻都比較 ...

你同我FILL草既時間都係差不多
不過而家佢地食MOMI夜晚就食唔哂喇
如果食OXBOW既話通常夜晚FILL左兩個草球都會食哂
williamaaaa 2008-7-15 06:47:05 PM
番薯都係...

快速發帖