今晚買了個新玩具俾兔兔玩~~~

但是個 size 唔係好大,所以我將後面塊板取出,佢地玩得好開心呀!!!

睇片-> http://s296.photobucket.com/play ... 1&os=1&ap=1

仲買了頭巾俾佢地~~~

可惜得我一個人同唔到佢地穿上:050: 小財仲咬穿我條褲:056:
所以要找到幫手才可穿上:053: 到時先影相俾大家睇:057:

冽! 2008-7-17 02:34:45 AM
係邊買架?
間屋好得意,不過一尿尿就不得了:024:
jennytyy 2008-7-17 09:59:19 AM
好得意呀~
佢地有無穿完再穿?
大富翁 2008-7-17 10:55:49 AM
好可愛呀!!
間屋係邊到買咖?幾多錢??
我都想買一個!
lingyan 2008-7-17 10:58:24 AM
間屋應該係 i love r 買,好似係 14x,
我個次見到都想買,不過佢只係貼個 size 出黎話幾多,
又無實物睇到。

而家終於睇到 la。

係木做定係膠做呢 ?

可唔可以俾個 size 我,我都想買個返屋企 XD
alaneva 2008-7-17 11:01:38 AM
嗯...對間屋好有興趣呀!!
i love r??請問係邊度呀????
wesky 2008-7-17 11:11:51 AM
http://zizi-land.info/thread-1416-1-1.html
呢度有簡單地圖~~~

間屋仔又幾得意喎~  唔用可以摺埋~
條頭巾我係台灣既網站都有見到
唔知香港邊度有得賣
lingyan 2008-7-17 11:15:31 AM
I LOVE R 都有。

呢間野既兔兔用品都較為有D特別既野,
之前我都係個到買左條兔兔隧道。
kittyz 2008-7-17 11:59:42 AM
間屋仔好得意呀!
衫衫我都見過~
好令令呀:032:
‵小瑩 :])) 2008-7-17 01:10:40 PM
好得意呀間屋*V*
不過睇落對我芝麻黎講細左D-____-
大隻真係無野岩玩-0-"
唔知買左幾多錢呢@@?
lunguide 2008-7-17 01:15:37 PM
你果條頭巾 ,我都買左同一款紅色,不過係頸巾;
都係响 i love r 買  wo..
我响阿仔專注於食糧時同佢著
佢食糧大過天,當然唔理我
我就好成功同佢著左
重幾靚仔tim.....:078:
cloudcloudgrace 2008-7-17 09:48:40 PM

回復 2# 的帖子

o係 I Love Rabbix 買的
我諗佢地唔會尿尿掛~~~不過間屋仔本身係木, 可以抺的
cloudcloudgrace 2008-7-17 09:55:36 PM

回復 3# 的帖子

佢地穿來穿去:067: 玩得不知幾開心!!!
有時小財仲會跳上屋頂呀~~~

cloudcloudgrace 2008-7-17 09:58:44 PM

回復 4# 的帖子

係好可愛呀!!! 仲有南瓜屋選擇呀~~~不過我 like 香菇屋
一個$140:041:
cloudcloudgrace 2008-7-17 10:08:22 PM

回復 5# 的帖子

間屋仔係木造的~~~個盒我棄置了,所以 exactly 個 size 話唔到你知,只可以話你知間屋仔大約A4size大啦
其實間屋仔唔係好大...個 sale 話俾兔bb玩就 fit 哂, 大d既兔兔只要個 pat pat 唔係好大都 ok~~~

快速發帖