想換個闊身d既籠,因為fifi個身愈黎愈長,而家成5磅幾,佢係家兔,仲有得大,可能會好似多多先生甘大,fifi都好食得下架!:059:
而家佢同毛毛好好感情,住埋同一個籠,所以細籠就放左係一邊喇!

淨籠(8成新,不連層板)~~
大籠(4月購入)---約64cmx60cm:售$230
細籠(2月購入)---約40cmx60cm:售$180

**兩個一齊買可以平少少**

冽! 2008-7-18 05:52:58 PM
大籠同細籠係咪圖2所顯示的2個籠?
定係點? 因為我唔係好明
lingling 2008-7-18 07:13:21 PM
原帖由 冽! 於 2008-7-18 05:52 PM 發表
大籠同細籠係咪圖2所顯示的2個籠?
定係點? 因為我唔係好明
係呀!
不過今日有新成員加入,又要重新諗下d籠既安排,sorry呀!
冽! 2008-7-18 07:21:09 PM
原帖由 lingling 於 2008-7-18 07:13 PM 發表
係呀!
不過今日有新成員加入,又要重新諗下d籠既安排,sorry呀!

不要緊
有新成員? 叫甚麼名字?
lingling 2008-7-26 02:36:53 AM
三隻兔兔而家非常好感情,想換大屋同居!
出售大小兔籠,見上圖!thx~
hh0 2008-7-26 01:01:43 PM
有無找到邊間心水大屋?
‵小瑩 :])) 2008-7-26 01:52:45 PM
我好期待你會換既大屋呀@@
好想知有幾大間:033: :033:
lingling 2008-7-26 09:34:33 PM
闊度起碼要有兩呎半先岩心水!:060:
bunnypetpet)) 2008-8-29 11:39:03 AM

MSN: [email protected]

請問細兔籠係咩牌子? 你新買時要幾$
係邊區交收?
candybbb0421 2008-9-16 03:01:17 PM

我想要兩層果個~~:054:
wooden 2008-9-16 06:43:01 PM
我想問下個大龍賣左未??? 同埋個龍係咪咩板都無???成個龍空晒咁賣????
麥皮 2008-12-12 12:40:38 PM
你好, 我係新會員, 我隻兔仔叫 " 麥皮", 佢而家 6 個月大, 我想同佢換家大d 既屋, 請問大o個個籠賣左未?? 如果未, 可否俾個籠既長 、闊、高, and 無底板係咩意思, 可否post張底部既想俾我, thanks
m!SS`C 2009-1-4 01:46:24 AM
細籠$150即買~~~~~~~~~~~~~~

快速發帖