i x rabbit

wawa)) 發表於 2008-07-23 21:21|只看該作者|倒序瀏覽|打印
今天去咗i x rabbit, 買咗個厠所比我一個fd
見到有個兔友買屋仔
心想嗰個兔友會唔會係minihouse ge:078:
wesky 2008-7-23 09:39:39 PM
我今日下午都有行過去
不過無我要買既野,  睇左陣就走左lu~~

Cwk 2008-7-23 10:06:17 PM
我今日都去過
我問職員有無oxbow 9lbs
佢話我養幾多隻,使乜要9磅
兔兔一個月食40 oz就夠wor ~.~
40 oz得好少咋wor!!
lingyan 2008-7-23 10:11:04 PM
夜晚 7 點幾鐘我有去過,
買左個食物兜同盒木瓜丸。

個時都見到有人買緊兔兔籠個d,
見到佢揀左個好細既三角廁所,好似係迷你個隻,
我真係好想同佢講,兔兔唔多o岩用 :077:

其實 i love r 呢間野都 ok 既,除左兔兔放係外面同用木槺之外,
教人養兔既知識一定好過其他o個二間衰野 =.=
比較好既係,唔會好似個幾間衰野咁一直要你買乜買乜,
佢地會等你自己慢慢睇。

記得有一次,好似係星期六日個d多人日子,
有個小朋友鐘意隻兔兔,個爸爸就買俾佢,順便係個到買哂所有兔兔用品,
跟住個小朋友揀兔籠,佢就揀左個alex 三層籠 (全都係鐵網底同層個隻,其實係for龍貓用),
個 sales 都一直話呢隻籠唔o岩兔兔用,但係個爸爸就話個仔鐘意就要呢隻,
sales 一直講佢都唔肯聽,最後個 sales 唯有拎俾佢 :077:

今日我見到o個間屋仔又有得賣la,係紅色隻磨菇仔。

聽晚去睇戲之前再去睇下有無野買俾佢地玩先 XD
(好想買個條頭巾仔俾佢地AR >3<)

lingling 2008-7-23 10:30:22 PM
其實我地成日去行兔兔野既地方,可能遇見過都唔定喎:032:
chrisyan 2008-7-23 11:21:31 PM
原帖由 lingling 於 2008-7-23 10:30 PM 發表
其實我地成日去行兔兔野既地方,可能遇見過都唔定喎:032:

我都覺得可能架~~~:040:
nievedith 2008-8-5 03:21:22 AM
上次我咪見過一個law~ :057:

快速發帖