如題                     

多選投票: ( 最多可選 8 項 ), 共有 38 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
oil 2008-7-25 11:45:37 AM
因為我同我ma ma 一起住...
基本上我養咩都罵既~
但昨天佢又同樂樂玩啊, 又聊佢
都唔知想點 =.=''
kwaikwai 2008-7-25 11:54:45 AM
媽媽驚小動物呢~~~
雖然好錫佢~~不過都係唔敢摸佢~~~ :008:
波丸媽 2008-7-25 11:56:15 AM
爸爸對動物有感敏,咩都唔比養
而且佢覺得依家唔適合養任何野
大富翁 2008-7-25 12:19:10 PM
我mama 到依加仲係好僧caca!
‵小瑩 :])) 2008-7-25 12:23:50 PM
係父親-_-
但係我唔係同佢一齊住囉-0-
唔知我養寵物關佢咩事:013: :013:
成日叫我送哂d寵物俾人~等間屋多番d位..
明明就阻唔到佢啊-0-佢自己住一間屋..
我同我媽媽住之嘛~.~我媽媽都未出聲:026:
[小懶] 2008-7-25 01:09:39 PM
我媽成日都話D動物好污糟,好多細菌:056:
SheR_bb 2008-7-25 01:40:37 PM
我媽都係覺得動物係dirty, 好多病菌, 會傳染俾人的~
有樣野仲搞笑, 以前阿爸話買game boy俾我地玩
佢反對, 但係買完返黎佢自己霸住黎玩,
即使係依家既電腦, nds, psp 都係咁~
次次反對完自己又霸住哂:036:
奇怪的媽媽~!
kittyz 2008-7-25 02:47:16 PM
投錯左tim....
我應該係投mama架:026:
vice0926 2008-7-25 03:23:50 PM
媽媽呢個單位以大比數勝出..= ="
即係證明大多數ge媽媽都係冇乜愛心ge.......
我媽媽由細到大都好討厭好討厭動物..
無論貓狗兔鼠雀龜魚..一律憎!
超級冇愛心ge張媽媽!:041:
wawa)) 2008-7-25 08:35:49 PM
我ah媽勁蟼小動物
超級緊張
我爸非常中意
jasmineyth)) 2008-7-26 02:48:21 AM
爺爺"麻麻"
一講養就勁反對...
通常一句話..唔准!....就冇啦...

p.s.  我媽媽反而超愛小動物*

lingyan 2008-7-26 11:40:40 AM
以前阿婆阿麻都好鐘意俾d小動物我養,
最記得有一次阿婆唔知係邊到搵到d雞仔鴨仔返屋企,
話要養wor ....

阿媽就唔係唔鐘意小動物,而係怕買野俾佢地貴。
阿爸就一定唔鐘意,以前養倉鼠,佢都成日話小動物有菌。
兔爸本身唔多鐘意動物,不過我鐘意養,佢都無辦法,不過 miffy 仔幾生性,
成日 tum 兔爸,搞到兔爸都幾鐘意佢。
而兔爺同兔婆就 ..... 唔知點講,佢地都算係有愛心既,
不過最主要既係唔好搞到周圍污糟同有病,
就無咩問題。
尐黑 2008-7-27 12:23:40 AM
呀ba lo- -''
ma 都冇所謂""
鑰匙 2008-8-18 12:46:26 PM
屋企有人反對好正常,
講真, 你當初想養時有無問過屋企人同意先.
話晒間屋大家一齊住, 要尊重屋企人, 唔可以咁自私自己鐘意就養.
屋企人反對, 你唔可以怪人地ga bor, 講到尾都係你唔o岩, 未得屋企人同意就養.

快速發帖