7月31號..
兔協一野過upload左16隻新兔..

唉....
足足成16隻呀!!
點解會咁多兔兔比人遺棄ga!!!><
d原因仲要hea到不得之了..

你地呢d咁ge主人!!!!

我要鬧爆你呀!!!!!!!!!!:028:
lingyan 2008-8-1 11:32:36 AM
我頭先都收到 e-mail 見到兔協新 update 左好多兔兔,
睇左有 d 個原因,我真係覺得好 xx,咩叫要結婚就唔能夠養落去,
又話新買既貓兒未能夠同兔兔相處 (見到3隻兔都係呢個理由),
跟本係玩厭左就唔要,玩過第二種。

好想領養個隻貓貓兔丫,好可愛 >3<
casey 2008-8-1 11:37:14 AM
廢人就梗係講廢話0家啦
都唔停一停諗一諗既
‵小瑩 :])) 2008-8-1 12:10:10 PM
d遺棄原因真係睇到人好火滾!!
尋日我都一路睇一路鬧-_-
我好鐘意隻胖胖丫...好想帶佢返屋企..:022:
jennytyy 2008-8-1 12:27:48 PM
我想問呢,d兔係新到定係舊的兔兔好耐無人領養?
‵小瑩 :])) 2008-8-1 12:43:29 PM
原帖由 jennytyy 於 2008-8-1 12:27 PM 發表
我想問呢,d兔係新到定係舊的兔兔好耐無人領養?

應該係新嫁!!
出左blog之後先到兔協個網有~
hh0 2008-8-1 12:44:52 PM
有個人一次扔左5 隻兔!!!!!!
隻隻都未絕育......2歲, 3歲....
‵小瑩 :])) 2008-8-1 12:56:21 PM
原帖由 hh0 於 2008-8-1 12:44 PM 發表

係...搬新屋就唔要5隻..好過份..
jasmineyth)) 2008-8-1 01:33:03 PM
D原因真係好差..
不過寶兒好可憐啦,,被遺棄山邊..
jennytyy 2008-8-1 02:05:03 PM
原帖由 hh0 於 2008-8-1 12:44 PM 發表

ha?咁過分嫁~
vice0926 2008-8-1 02:12:07 PM
其實兔協收留左一堆兔兔之後..
定期先update上黎..
即係證明呢排開始多人棄兔啦.....
唉...
我真係好嬲呀!!!!!
尤其是 不能與"新買"的貓兒相處 呢個原因..
你買左個新玩意返黎就丟左屋企隻兔兔!!
又唔見你丟左隻貓!!!!
點解要咁樣!唔要隻兔兔!!

其實講真丫..d兔兔都好可愛ga~
kwaikwai 2008-8-1 02:17:00 PM
我睇完pancake o個篇...真係好想喊呢~
點解d人可以咁過份...........!!!!! :069:
nhm 2008-8-1 02:45:16 PM
唉...近排多O左人棄兔...:050:
lunguide 2008-8-1 02:58:42 PM
原帖由 jasmineyth 於 2008-8-1 01:33 PM 發表
D原因真係好差..
不過寶兒好可憐啦,,被遺棄山邊..

果D人好無人性
好禽獸
應該係禽獸都不如
Cwk 2008-8-1 03:13:37 PM
平日仲有d就咁係街或者垃圾房執番黎
成身痴晒便便同尿尿,甩晒毛又染左皮膚病 ><

快速發帖