剪毛~

kwaikwai 發表於 2008-08-01 16:45|只看該作者|倒序瀏覽|打印
雖然didi係短毛家兔~
不過呢...換左個新廁所之後呢....
(因為佢個petpet大左~成日去唔準)

不過....可能佢去廁所去得唔好..
個petpet d毛就痴到一"舊舊"~
好想幫佢剪下~但我又唔識~又怕佢反抗整親佢~

唔剪會唔會對佢唔好呢??
有冇地方幫人修毛嫁呢??

thxx^^

wesky 2008-8-1 04:49:01 PM
pet pet d 毛剪下會乾淨 d∼∼
你呢款廁所我都有個, 人地送
不過唔係咁好用~~ 好阻地方 , 同埋唔乾淨~
kwaikwai 2008-8-1 05:23:43 PM
係呀~~
係唔係各位多數用o個隻長形既會比較好??

但呢個岩岩換左唔夠2個月~再換佢會唔會唔適應???
同埋佢個 petpet真係好勁~長形o唔ok??

thxx^^
wesky 2008-8-1 05:25:23 PM
長形比較好~~ 我小丸都係用長形的~
‵小瑩 :])) 2008-8-1 05:29:34 PM
呢個廁所唔太好呀~@@
個底隔太大..d尿尿好容易痴番住patpat~
用長方型好d!
廁所好少話唔適應的..佢地去慣o個個位就會o係那個位去廁所..
所以換左都無咩關係~
jennytyy 2008-8-1 05:38:06 PM
jobe都係用長方型廁所的,好好用呀,唔怕唔夠位
kwaikwai 2008-8-1 06:33:52 PM
呢幾日出q兔買過個先~~~ :039:
chrisyan 2008-8-2 05:10:50 AM
原帖由 kwaikwai 於 2008-8-1 06:33 PM 發表
呢幾日出q兔買過個先~~~ :039:

係wor~長型又會平D tim ar~
hh0 2008-8-2 06:04:58 PM
q 兔隻長方形比 ab仲大size, 幾好用
kwaikwai 2008-8-2 07:41:51 PM
原帖由 chrisyan 於 2008-8-2 05:10 AM 發表

係wor~長型又會平D tim ar~

呢個廁所都真係幾貴呢~~
其實買左好耐~最近先用~
買既時候80幾蚊~
上次去i x rabbit見到大特價~~~58大元~~ :027:
lunguide 2008-8-2 11:03:05 PM
我家傻兔都有呢個all唔準ge問題
唔係因為pat太大,或者廁所細
而係因為佢懶
一跳上去就all
無企返好
所以要用行為治療法
即係推佢個pat pat及坐好all有獎勵

快速發帖