Bu Bu: 大家最近點呀 好耐好耐無見喇
因為兔媽上月開始返工 所以超忙呀
雖然佢宜家已正式由外判轉做全職 所以返少2個鐘
不過兔媽佢正努力熟習工作 所以成日都好夜返呀
兔媽又衰啊 返工時間又晏 有時返到黎攤係度 連同我整籠都無力呀
所以唯有比住幾幅早前兔爸為我映既近照大家睇啦

wesky 2008-8-6 11:19:48 PM
好耐無見啦 bubu 媽~
bubu 好似無咩點變bor~~
chrisyan 2008-8-6 11:21:43 PM
嗯~我返工個排都真係少左好多時間照顧女女呢~
‵小瑩 :])) 2008-8-6 11:35:12 PM
陰公咯...返工搞到兔媽無哂時間/3\
bubu你要幫兔媽按下摩呀~:037:
hh0 2008-8-6 11:45:31 PM
真係好耐無見你上黎啦
bubu要體諒媽咪呀~
lingling 2008-8-6 11:58:32 PM
兔媽放工見到 bubu就咩辛苦都唔記得喇!:021:
大富翁 2008-8-7 12:00:05 AM
真係好耐冇見...
我估BUBU 會體諒你啦....媽咪咁辛苦!!
都係要搵錢俾BUBU 用咋!
christineo_o 2008-8-7 11:48:59 PM
我有時真係支力到無理到佢啊  不過宜家Bu Bu無咁痴我  痴兔爸多d喇
可能因為我對上一次好耐整佢係同佢剪甲 抹身啊
嗚嗚  頭先比菜佢都即刻拎住棵菜走左去
平時唔會架嘛
rock_his 2008-8-8 01:36:22 AM
BUBU 呀..BUBU .. 你有一個好一個家
波丸媽 2008-8-8 10:23:35 AM
好掛住bubu同bu媽啊~~
bu媽努力工作都係比bubu用
所以~bubu要乖乖聽話啊!!!
祝工作順利~
nievedith 2008-8-8 01:04:30 PM
bubu 媽~ 新工努力呀~
bubu~ 要乖乖地聽媽媽同爸爸話~
HazukiYada 2008-8-9 01:33:09 PM
ee?? 起Fackbook "We all love rabbit" Group度好似見倒佢.. 係咪佢黎架? ^^;
jasmineyth)) 2008-8-10 02:15:38 PM
bubu訓覺個樣好得意丫,,,錫啖先!

快速發帖