家裡多了一隻小兔兔,,
得月幾,,
本來諗住得月幾唔買,,
但,實在太可愛la!!!
   但,,,佢琴日佢因為兔兔ge貪玩,
     咬跌左個掃把,,
       嚇到佢all爛屎=[
    好彩今日無事=]

害我all爛屎 ! 踩你=p

我係灰灰=]

三隻鼠鼠

hi,, 我係灰灰=]

hi,, 我係灰灰=]

三隻鼠鼠

三隻鼠鼠

Man 2008-8-15 10:34:56 AM
kiss

你好臭呀,,灰灰

你訓la,哥哥,我會保護你!

kiss

kiss

你好臭呀,,灰灰

你好臭呀,,灰灰

831555 2008-8-15 11:11:20 AM
so cute arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wesky 2008-8-15 11:12:29 AM
好似隻毛公仔,  眼仔好大啊 :023:
lingyan 2008-8-15 11:15:59 AM
尋晚去 BETTY 到拎藥個陣見到一隻兔兔,
同呢隻家兔好似樣呢 ~
tiffany 2008-8-15 11:26:20 AM
灰灰好可愛啊~
佢咁細隻就俾人拎左出黎賣
你係邊度買佢架?
karen195 2008-8-15 11:47:16 AM
兩隻都係家兔黎GA?
佢地兩個咁快就相親相愛,果然兔兔最明白兔兔

最近流行病肆虐,小心兔兔的健康....
‵小瑩 :])) 2008-8-15 01:38:24 PM
好似我芝麻細個啊!!!:053:
kwaikwai 2008-8-15 03:27:00 PM
灰灰超可愛呀~~~~:023:
對灰兔兔真係情有獨鐘~~~:060:
大富翁 2008-8-16 12:10:29 AM
好可愛呀!!
真係勁細4隻!~....
得一個幾月??,,,,,好細個wo!~
咁就拎出黎俾人買
HazukiYada 2008-8-16 02:37:54 PM
好得意^^
個幾月... 起邊間買架? 個幾月都拎出黎賣...

快速發帖