我就比較鍾意雜色兔兔~
覺得特別d....:078:
單選投票, 共有 118 人參與投票
11.86% (14)
8.47% (10)
79.66% (94)
您所在的用戶組沒有投票權限
阿度 2008-8-15 06:25:27 PM
當然兩樣啦,因為我家兩隻就係了~
閃閃係純色,小純就有dd雜~
small_tra 2008-8-15 07:01:38 PM
一隻~係五顏六色~有啡,金,白
一隻就2種色~黑白~!:021:
wesky 2008-8-15 07:05:16 PM
波波小丸都算雜架
波波 -- 黑白灰啡
小丸 -- 白灰奶黃
‵小瑩 :])) 2008-8-15 07:07:50 PM
兩種都鐘意XD
其實無咩所謂*v*只要係兔兔!都一樣咁可愛:009:
lingyan 2008-8-15 08:21:44 PM
二種都鐘意,不過屋企就 .... 二隻純色,一啡一白。
ka@+ 2008-8-15 11:10:20 PM
我2種都中意:070: :070:
不過波波係白加灰xD
kwaikwai 2008-8-16 12:20:24 AM
隻隻都係可愛~~
不過最可愛既.................當然係didi啦~~~ :078: :057:
rock_his 2008-8-16 12:30:31 AM
兩種都鐘意,得仔毛有黑,有啡,有棕,有白,仲有小小金添,有黃黃地呀,看看下,好似好多色咁,唔通兔爸隻眼有事
cloudcloudgrace 2008-8-16 12:39:46 AM
小財係啡色:012:
小龜子就白底啡紋加一雙 smoky eye:021:
黑白豬當然係黑白色啦:037:
...所以純色和雜色兩種都鐘意!
chrisyan 2008-8-17 01:50:15 AM
原帖由 lingyan 於 2008-8-15 08:21 PM 發表
二種都鐘意,不過屋企就 .... 二隻純色,一啡一白。

同你一樣~一白一啡純色~另外有啡白混色XD
但係個人對白色同啡色純色兔特別有癖好.........
jadis 2008-8-18 01:04:31 PM
二種都鍾意
合眼緣的話就咩色都沒所謂:021:
純色兔和雜色兔都各有美麗之處:048:
我隻兔兔是灰黑色
四肢,尾和嘴巴是黑色,其他地方是灰色,都算是雜色兔:014:
kkyan01 2008-9-18 10:17:16 AM
我兩樣都鍾意
不過, 屋企兩隻都係雜色
雪糕係灰+白, 好似間條甘嫁 :039:
吧啡係白+啡, 佢仲有粒啡色的為食o麥:023:
因為佢地好得意+非常合眼緣
芝士媽 2008-9-18 02:07:56 PM
乜色既兔兔都可愛:021:
講開毛色,芝士細個時係全灰色,後來出左d棕色毛,之後有時灰多,有時棕多,而且時深時淺色
love_penny 2008-9-18 07:50:57 PM
我隻PENNY開頭灰黑色"而家有D灰有D黑有D白"
佢手腳都係一黑一白"尾就上黑下白"
我咩兔仔都咁鍾意>3<

快速發帖