反轉了~!! 反轉~!! 反轉~!!

魚魚可以反轉~!! v(^.^)v

魚魚終於發現原來好舒服喎~!!

YA~!! 好野~!!

阿度 2008-8-22 02:40:50 PM
魚魚好搞笑呀個樣:057:
波丸媽 2008-8-22 02:41:59 PM
反轉得好成功呀~~~魚魚~~
唔通用個枕頭係乖d o既~~??
HazukiYada 2008-8-22 02:42:39 PM
哈哈.. 係我隻腳黎架.. ^^;
tiffany 2008-8-22 02:43:05 PM
魚魚好得意呀~~
四腳朝天
wesky 2008-8-22 02:48:53 PM
魚魚好似隻狼 啊 ~~ 哈哈~
d毛一定好軟∼ :023:
jennytyy 2008-8-22 02:57:32 PM
魚魚腳底毛係黑色好得意呀~
[小懶] 2008-8-22 03:00:11 PM
魚魚好得意呀:023:
真係乖:012:
‵小瑩 :])) 2008-8-22 03:47:18 PM
哈哈...魚魚你係咪舒服到唔捨得起身XD
TINA 2008-8-22 04:15:50 PM
係魚魚自己反轉的嗎,,,,,
又幾爽啊.....
HazukiYada 2008-8-22 04:36:54 PM
原帖由 wesky 於 2008-8-22 02:48 PM 發表
魚魚好似隻狼 啊 ~~ 哈哈~
d毛一定好軟∼ :023:

似狼?? 點解呀??
HazukiYada 2008-8-22 04:37:29 PM
原帖由 jennytyy 於 2008-8-22 02:57 PM 發表
魚魚腳底毛係黑色好得意呀~

haha 係一半黑色囉... 我都覺佢幾攪笑!!
HazukiYada 2008-8-22 04:38:21 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-8-22 03:47 PM 發表
哈哈...魚魚你係咪舒服到唔捨得起身XD

佢未試過咁訓起我度.. 呢次第一次..
chrisyan 2008-8-22 04:38:39 PM
好乖呀你魚魚~:033:
HazukiYada 2008-8-22 04:38:47 PM
原帖由 TINA 於 2008-8-22 04:15 PM 發表
係魚魚自己反轉的嗎,,,,,
又幾爽啊.....

係我反轉佢的 XDD
之前唔比架..

快速發帖