我今日去左旺角幫Rainbow仔買草,
去到見到d  OXBOW   T草好黃~~
d色唔係咁靚~~
所以就冇買到,
買左I 心rabbit既草~~
係佢地既牌子~~
d色好靚~好綠!!
一打開好香~~
Rainbow好似好耐味食過乾草咁~~
(幾日冇食.....)
係咁咕咕聲叫,
之後我俾左佢食,
佢食得好快呀!!~
wesky 2008-8-28 06:40:57 PM
佢果隻係咩草黎架??
我上個星期買既oxbow 9lb  都幾靚啊~~
SheR_bb 2008-8-28 06:51:00 PM
我見到呀~都問過佢地, 不過冇問成分
d草唔係佢地自己包裝架~只不過佢地自己貼 i心rabbit 個logo落去~
雖然唔知d草咩成分~只係知道d草來自USA,
但係見佢咁平都買左包俾鬆鬆~
我本身買開OXBOW 同MOMI 混俾佢食~
依家就混埋呢隻草, TOTAL 混3隻俾佢
但係D屎屎唔錯wor, 佢食多左草~
依家我俾d左alfafa草佢食, 佢d屎屎都好大粒, 好輕身, 又冇提子便便,
不過我唔知關唔關佢食呢隻草, so屎屎靚左
因為我近排冇俾糧佢食
lingyan 2008-8-28 07:27:25 PM
我上星期六係 i love r 買左箱 oxbow ,都幾靚wor。
chole)) 2008-8-28 07:33:58 PM
我覺得OXBOW  D草一時靚一時唔靚喎....
我見到入面好黃,
所以先唔買~~
買呢隻俾佢,
我見到好香,又好綠~
我唸冇問題掛~~
wesky 2008-8-28 07:57:25 PM
有冇問題真係唔知
至少都應該知道佢係邊一種草
chole)) 2008-8-28 08:40:56 PM
原帖由 wesky 於 28-8-2008 07:57 PM 發表
有冇問題真係唔知
至少都應該知道佢係邊一種草

唔知啊咁就.....
照計如果見佢痾便便正常都應該冇問題既!!
chrisyan 2008-8-29 02:22:15 AM
貴唔貴呀~幾錢到呢?
但係呢排我真係唔敢去旺角寵物街.....D病毒殺左好多兔兔...
你返屋企有無換衫洗手先掂兔兔呀?
lingyan 2008-8-29 10:57:11 AM
你見到既係袋裝草 ?

袋裝同箱裝差好遠。
ka@+ 2008-8-29 01:35:29 PM
個價錢係點??:017: :017:
SheR_bb 2008-8-29 07:20:01 PM
冇記錯好似係30蚊, 20oz
計落原來唔係平好多 =.=
ka@+ 2008-8-29 08:12:24 PM
哦..
我去開Q兔廊買大包$50個隻..
之前試過喺總統下面個間買草..
波波超唔中意食..

咁啲草會唔會好碎架??
SheR_bb 2008-8-29 10:51:59 PM
我覺得同q兔or momi 個d差唔多~
都幾多長草草~and葉較少, 枝同花花多,
不過我又唔覺得特別香同特別綠, 但係ok唔差~可能我唔識分啦
基本上試過好多唔同牌子既草
冇咩邊隻鬆鬆唔鐘意食~之前我都係only買q兔草俾佢食
但係成日發現有d細細隻既昆蟲出現, so 就轉草了
chole)) 2008-9-1 04:22:57 PM
我買左30蚊~~
佢好鍾意食啊~~
我唸冇問題既~~
我覺得都幾碎~
但係就咁睇落去又唔多覺!!~
碎左個d我裝落隻碗到俾佢食~

快速發帖