頭先見到didi好難得訓得好"林"

自從佢牙仔有問題之後~就好似冇乜見過佢咁訓啦~:063:
今日~竟然比我見到喎~
我就自我陶醉咁望住佢啦~
之後~見到佢咀郁郁咁, 好可愛啦~
但....咀郁郁之後, 見到佢全身o係度震..好似抽筋咁,
隔左唔夠一秒, 好似翻白眼咁!!!
驚死我, 即係大聲叫佢~

佢好似d人發惡夢咁"澤"醒左~
我摸佢佢避左一避~好似好驚咁....

純粹係發惡夢定佢身體出左問題呢..??
佢星期一剪牙啦..所以有d擔心佢既身體情況..

‵小瑩 :])) 2008-8-30 07:02:28 PM
張相:067: :067: :067: 好黑~~
下次見到唔好大叫喇XD陣間嚇親didi~
我諗佢只係訓得好lum姐~
vice0926 2008-8-30 07:11:31 PM
可能係訓得冧或者發緊夢jie..
好多兔兔都會出現呢個情況..
應該冇事ge~
不過ddi訓訓下覺突然間比你大叫一聲嚇醒左就真係幾驚囉..
kwaikwai 2008-8-31 12:07:21 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-8-30 07:02 PM 發表
張相:067: :067: :067: 好黑~~
下次見到唔好大叫喇XD陣間嚇親didi~
我諗佢只係訓得好lum姐~

哈哈哈~~w910i既影相質素太差啦~~~
搵唔到部相機~~~:073:

o個一刻我真係好驚~
特別係佢反白眼既一刻~我以為佢....:011:
心急上黎咪大嗌佢個名囉~
之後佢就醒左~~~
kwaikwai 2008-8-31 12:09:09 AM

回復 3# 的帖子

係嫁~
可能平時佢訓覺我好少專注望住佢~
所以唔知原來佢地發夢會咁~
下次我會留意了.. :044:
chrisyan 2008-8-31 01:47:19 PM
我咩都見唔到@@我都係用緊910i~~
‵小瑩 :])) 2008-8-31 01:50:19 PM
原帖由 kwaikwai 於 2008-8-31 12:07 AM 發表

哈哈哈~~w910i既影相質素太差啦~~~
搵唔到部相機~~~:073:

o個一刻我真係好驚~
特別係佢反白眼既一刻~我以為佢....:011:
心急上黎咪大嗌佢個名囉~
之後佢就醒左~~~

我都係用呢部~.~
我覺得ok呀XD影戶外野...哈哈
kwaikwai 2008-8-31 07:06:37 PM
日頭影相我覺得唔錯嫁~~
不過晚上影相就真係...... :024:

想換機但又冇錢... :044:
chrisyan 2008-8-31 11:28:34 PM
原帖由 kwaikwai 於 2008-8-31 07:06 PM 發表

黑D ge地方用night mode都ok架bor~
chrisyan 2008-8-31 11:31:47 PM
原帖由 kwaikwai 於 2008-8-31 07:06 PM 發表

btw...我前幾個禮拜先換呢部...但係你就已經話換....
其實我係諗住DC點都影得好過最貴ge DC mobile....所以我一定會另帶DC出街~
我之前個部係k800i,影相幾Okay架~
不過都係唔夠DC靚~我先轉呢部大mon,制好按ge910~
DC影兔兔都靚d啦係咪~
wesky 2008-8-31 11:34:41 PM
平平地  千幾蚊都有部 DC
二手既話  一千內都有  
點都比手機影較好吧 @@
chrisyan 2008-8-31 11:56:18 PM
原帖由 wesky 於 2008-8-31 11:34 PM 發表
平平地  千幾蚊都有部 DC
二手既話  一千內都有  
點都比手機影較好吧 @@

無錯~~~~~~
kwaikwai 2008-9-1 01:27:44 AM
大家也會日日帶相機出街的嗎??
可能因為我個袋平時已經夠重了~
(我男友話我個袋經常性好似放左舊石咁~ :073: )
所以我通常預會影相先帶相機~~~~

因為咁我都幾重視手機影相既質素~ ^^
但可惜.......預計錯誤~w910i 竟比w810i 影出來的還要差... :044:
‵小瑩 :])) 2008-9-1 01:53:38 AM
原帖由 kwaikwai 於 2008-9-1 01:27 AM 發表

但可惜.......預計錯誤~ ...

我同你一樣@@會影相先帶相機..
如果唔係平時都係用手提影就算..
因為個袋真係太重喇...
有銀包,電話,ipod,化妝袋,等等等,,,:067:
chrisyan 2008-9-1 02:33:08 AM
原帖由 kwaikwai 於 2008-9-1 01:27 AM 發表

但可惜.......預計錯誤~ ...

我覺得相機唔太重~我出街個袋都係好細個ga~
不過我有帶schedule book同psp個bor~但係都擺得曬所有其他野~
可能係因為我唔帶化妝品個D啦~所以帶埋都無問題~

快速發帖