我15號{中秋節}要去CAMP
2日1夜
成+都去GA
交O西$$ GA LA
我都5知點好
野食我可以俾多d佢...
但係佢一日5出泥反就會法脾氣gala
蚊d毛毛出泥ga
點算牙
重有牙
佢個次所會臭臭ga wo
我住好遠
都無咩fd可以幫我"臭"佢
點算牙!!!!!!
vice0926 2008-9-9 05:37:25 PM
去兩日一夜ja wor..佢都會作反牙?
有冇其他親戚可以幫到手呀?
如果真係唔放心..拎去寄養囉..
wesky 2008-9-9 06:03:30 PM
建議你去寄養
你咁放佢地係屋企好危險
兔協每日$40, 要book 就快~
lingyan 2008-9-9 06:23:32 PM
你都幾急WOR,而家先知既 XD

你試下打去8號X睇下有無位。
small_tra 2008-9-9 07:20:40 PM
你住邊樹架~?~!?????
:025:
‵小瑩 :])) 2008-9-9 08:49:32 PM
唔知你住邊頭呢?
可以拎去8號x, 兔協或者petegg度寄養~
2日1夜, 100蚊內就ok嫁喇!
ffei_1012 2008-9-10 05:22:56 PM
我住東涌...
我京寄養d人會對佢5好
我成日tin到人d咁o既野
我好5放心
我bunny好cool ga
我又無咩fd...
有又京佢地5識"臭"
唉...
你地係點ga
‵小瑩 :])) 2008-9-10 06:49:26 PM
我地介紹得俾你既都唔會話差得去邊...唔洗擔心,,
你可以去荃灣8號x度問下....2日1夜好快姐~~
住一晚無咩事既!!

或者唔知呢度有冇會員可以幫到你手,,
lingyan 2008-9-10 07:21:17 PM
其實 ... 我中秋都要去二日一夜,
不過 miffy 仔就算唔放佢一日出黎玩,都無咩問題,
所以都打算留佢係屋企,
屋企就會有人間中望下佢囉 . . . .
ingrid_jj 2008-10-7 01:49:10 AM
我會俾朋友幫我睇住...
始終獨留兔在家, 就好似獨留小朋友係屋企咁
都唔放心
elvisli 2008-10-8 12:38:22 AM
其實都係一晚唔係屋企.你出門口之前換好哂廁所同水應該冇咩問題

快速發帖