唔知大家的兔兔係咪都愛把頭仔託住來hae/瞓呢?

我發覺家中的2隻兔寶都好鐘意係咁. 波子最愛把頭放係廁所邊傍住來hae, 細佬的籠因左邊是豬仔板(廁所放在上), 右邊是木席, 所以最愛把身攤在木席而把頭放在豬仔皮度hae =.=

見到咁既情景, 有時都會諗唔通佢地都好像人咁, 要用枕頭瞓, 呵?~

** 如要睇相, 請去"rabbit show" (topic 波子託頭的hae樣)睇下

單選投票, 共有 28 人參與投票
25.00% (7)
57.14% (16)
7.14% (2)
10.71% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
`Shusonbaby||' 2008-9-13 12:23:41 AM
Coffee成日都係咁嫁^^haa
vice0926 2008-9-13 12:40:35 AM
mio鍾意成塊野咁打側攤係度..
hachi就鍾意痴住(正確d黎講係比個廁所夾住)黎訓....:026:
‵小瑩 :])) 2008-9-13 12:47:02 AM
唔係太明白-v-"唔知有冇相睇XD
不過照文字睇..我芝麻同薯仔暫時我都未見過有呢個動作@@
nievedith 2008-9-13 01:32:53 AM
我有相呀, 不過找不到地方upload ..... 係咪因為這是投票區, 所以不可放相???
nievedith 2008-9-13 01:42:51 AM
小塋, 我把相upload係 "rabbit show" 度 (topic 波子託頭的hae樣), 你入去睇下丫~
不過得波子, 細佬未有相住~
chrisyan 2008-9-13 03:55:06 AM
有...我隻手臂~~
nievedith 2008-9-13 03:10:48 PM
chrisyan, 比佢地三隻一起係你隻手臂度hae的話, 負磅都好重啊~ :037:
kkyan01 2008-9-16 12:05:00 PM
我家兩小兔非常喜歡, 有一隻還會肚仔向上瞓覺
芝士媽 2008-9-16 01:58:57 PM
細個時就見過,之後都冇bor.
芝麻多數嘭一聲打側撻落地訓,變成大肚dum小肥兔.
alliekapo 2008-9-19 11:51:51 PM
B仔未試過:057:
nievedith 2008-9-20 01:14:39 AM
原帖由 kkyan01 於 16-9-2008 12:05 發表
我家兩小兔非常喜歡, 有一隻還會肚仔向上瞓覺

想到呢個情景會好WARM, 好得意呢~
Bube 2012-10-30 01:04:02 PM
一時時   
有時會相反
用黎 "朗"雙 腳添
強國人 2012-10-31 06:39:09 PM
暫時未見過呢個動作
Bube 2012-11-1 12:09:09 AM

"朗"腳 "朗"頭

PS:  佢個籠洗左未乾  我先用呢個安置佢咋 我冇虐待佢

快速發帖