尿尿

紫貓)) 發表於 2008-09-17 00:54|只看該作者|倒序瀏覽|打印
我想問下妹妹本身好乖係個次所到尿尿..而且絕左育
唔知點解近派同圍柯.......:077:
[小懶] 2008-9-17 01:05:18 AM
會唔會係佢發脾氣??
lingyan 2008-9-17 01:12:39 AM
係唔係你搞過佢既野 ? 換過野 ?
紫貓)) 2008-9-17 01:31:30 AM
0甘都同平時一樣...
唔通我e派少左陪佢???:059:
[小懶] 2008-9-17 01:34:30 AM
原帖由 紫貓 於 2008-9-17 01:31 AM 發表
0甘都同平時一樣...
唔通我e派少左陪佢???:059:

有可能,kobi都會成日做d我唔鍾意既野黎引我注意:024:
紫貓)) 2008-9-17 01:58:26 AM
下0甘大獲...0甘點算...:043:
紫貓)) 2008-9-17 02:45:37 AM
又柯la....不過佢有d啡啡地色.....會有問題嗎 <<<<??
芝士媽 2008-9-17 08:57:00 AM
兔兔有時尿尿會深色左.食物有冇變?
‵小瑩 :])) 2008-9-17 11:57:00 AM
會唔會係飲得唔夠多水丫@@?
有時飲得少水d尿尿都會深色d~
紫貓)) 2008-9-17 01:44:13 PM
食物冇變a....
我琴晚臨訓前同佢傾左一陣計
岩岩起身又好乖冇事....
希望佢只係發脾氣先同圍柯la
其實會唔會係個次所唔夠大佢柯左出黎
因為次次都係次所周圍
Cwk 2008-9-17 03:56:33 PM
因為發脾氣...
我隻兔識去廁所,但一發脾氣就總有一兩篤去左角落 =.=
有時仲整到成身都係
無計....
Colleen 2008-9-17 05:28:20 PM
有可能因為個toilet 唔夠大ga,因為包包都係咁,我想幫佢換個大toilet 但個籠又唔夠大wor.........
紫貓)) 2008-10-6 04:42:07 AM
:056: 妹妹又係0甘la...激死我la....
佢今次d尿好清...
0甘即係話佢發脾氣 ??:027:
之前我帶左妹妹去我個朋友屋企...
佢隻兔兔係女仔黎嫁...佢地仲好fd tim
妹妹會唔會因為我唔帶佢去玩就日日都周圍柯尿?
好嬲a///死也包黎嫁:028:
jj08 2008-10-6 04:01:23 PM
我家芝麻都係啊~:022:
佢之前識得去廁所的,只係間唔中1,2次尿左出廁所出面,
而家就每日朝早都係尿左係個廁所出面~:024:
kkyan01 2008-10-6 06:07:37 PM
原帖由 jj08 於 2008-10-6 04:01 PM 發表
我家芝麻都係啊~:022:
佢之前識得去廁所的,只係間唔中1,2次尿左出廁所出面,
而家就每日朝早都係尿左係個廁所出面~:024:

教去廁所真係要好有多耐性:053:

快速發帖