無聊想統計下大家而家養緊乜野兔呢 ?
多選投票: ( 最多可選 10 項 ), 共有 523 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
williamaaaa 2008-10-5 04:29:01 AM
侏儒兔,
叫番薯:001: :001:
gloria123 2008-10-7 09:48:50 PM
meimei兔...:055:  5大5細...又可愛...^^
波丸媽 2008-10-7 10:49:01 PM
小丸係bunny~~~一定啦
不過.........波波.....我choose左其他:063:
事關佢唔知混咩
cordero 2008-10-8 12:23:37 AM
原帖由 TaMMy 於 2008-10-4 05:52 PM 發表
臻臻係家兔~:040:
仲有,海棠兔係咩樣架?有無相睇?

海棠兔係成隻白雪雪,不過有對迷人SMOKY EYES GA
elvisli 2008-10-8 12:25:33 AM
垂耳兔最可愛:055:
BB囡 2008-10-9 10:04:26 PM
賓尼兔呀
好得意:078:
cordero 2008-10-31 01:06:11 PM
短毛賓尼兔,,,係兔爸鍾意品種...
我最鍾意其實係海棠兔.....
logon 2008-11-18 09:28:59 PM
獅子!!
佢個樣同獅子無分別!!
如果放佢上山d人實以為有獅子出沒:052:
ping.tat 2008-11-18 10:29:43 PM
我投錯了:022:
我家兩隻都係獅子兔,:060:
但我投左猫猫兔:011:
Vinkivan 2008-11-19 01:50:36 PM
兩隻都係短毛賓尼兔, 亦稱荷蘭垂耳兔~
hamster1013 2008-11-19 04:37:44 PM
原帖由 chole 於 21/9/2008 17:56 發表
賓尼~~
好鬼大隻.....=.=
d性格好似狗,
鍾意係地下聞

我家布甸係貓貓兔.
不過,佢都好鍾意喺地下度周圍聞.
jadis 2008-11-19 04:51:54 PM
豆豉係mix嫁,貓貓兔mix侏儒兔^^
Amberbee 2008-12-12 11:32:30 PM
擇西兔??咩樣
cordero 2008-12-13 11:36:45 AM
原帖由 Amberbee 於 2008-12-12 11:32 PM 發表
擇西兔??咩樣

學名:Jersey Wooly(澤西長毛兔)
香港名稱:混了種的就是貓貓兔
由法國安哥拉與侏儒兔所產生的新交配種
hazel08 2008-12-27 11:27:33 AM
朱古力係貓貓兔,10個月大得1磅幾重

快速發帖