温馨提示!~最新風球~颱風 黑格比
(北 緯20.5度,東 經 114.6 度)
香 港 時 間 位 置 熱 帶 氣 旋 類 別 最 高 持 續 風 速
2008 年 09 月 24 日 14 時 北 緯 21.7 度 東 經 109.8 度 強烈熱帶風暴 每小時 112 公里
2008 年 09 月 25 日 14 時 北 緯 22.5 度 東 經 105.7 度 熱帶低氣壓 每小時 56 公里
2008 年 09 月 26 日 14 時 北 緯 22.6 度 東 經 103.3 度 低壓區 每小時 38 公里

分析位置 30 公里
24小時預測位置 150 公里
48小時預測位置 250 公里
72小時預測位置 350 公里

現正發出8號東北或暴風信號!!~
請大家不要出街~
多謝合作~
大家要保護你的兔兔喔!~~~

芝士媽 2008-9-23 06:17:00 PM
打風所以早左返屋企,原來芝士芝麻5點幾已經訓完晏覺起左身食草 :070:
波丸媽 2008-9-23 06:18:35 PM
4點半放學,剛由葵芳返屋企,好彩唔駛點迫車,一返到去即落大雨..............好彩:063:
≧.≦兔仔≧.≦)) 2008-9-23 06:21:28 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-9-23 06:18 PM 發表
4點半放學,剛由葵芳返屋企,好彩唔駛點迫車,一返到去即落大雨..............好彩:063:

你讀咩學校的~@_@"4:30先放學..
wesky 2008-9-23 06:23:16 PM
點解唔到聽朝先掛 -0-
波丸媽 2008-9-23 06:28:15 PM
原帖由 ≧.≦兔仔≧.≦ 於 2008-9-23 06:21 PM 發表

你讀咩學校的~@_@"4:30先放學..

我讀緊 IVE Yr4
波丸媽 2008-9-23 06:29:44 PM
原帖由 wesky 於 2008-9-23 06:23 PM 發表
點解唔到聽朝先掛 -0-

發夢啦~~
我覺得返學打風唔好,遲d又要搵時間補課好煩
≧.≦兔仔≧.≦)) 2008-9-23 06:34:09 PM
= v ="
我係中學生所以先想唔駛返@_@"
ivy﹍* 2008-9-23 06:43:27 PM
熱左咁多日...打下風真係好:060:
‵小瑩 :])) 2008-9-23 07:20:09 PM
哈哈..好在今日有4粒鐘lunch..同班同學返左屋企打牌~
下晝4點半原本有一堂@_@"
正當大家諗緊仲返唔返去上堂之制..
就見到電視宣佈今日停課:037: :037:
即場個個都大聲拍掌!!!
唔知聽朝個風係咪會走左呢-___-"
‵小瑩 :])) 2008-9-23 07:20:36 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-9-23 06:28 PM 發表

我讀緊 IVE Yr4

你讀葵涌定係青衣ive呀@@?
波丸媽 2008-9-23 07:23:23 PM
葵涌IVE呀~~
‵小瑩 :])) 2008-9-23 07:30:41 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-9-23 07:23 PM 發表
葵涌IVE呀~~

@@我讀青衣XDD
哈哈..仲諗住有機會同校添:073:
大富翁 2008-9-23 08:30:10 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-9-23 07:20 PM 發表

你讀葵涌定係青衣ive呀@@?

我又問多個問題...你讀咩科呀??
‵小瑩 :])) 2008-9-23 08:31:57 PM
原帖由 大富翁 於 2008-9-23 08:30 PM 發表

我又問多個問題...你讀咩科呀??

哈.我讀business analysis-3-

快速發帖