影左段片俾大家睇@@佢地好似玩緊捉e因咁..XD
睇完片就可以睇相喇^0^!

去相-3-

頭髮亂了....-__________-

芝麻:「丫...你做咩入我屋企呀?」
薯薯:「um..無呀...參觀下之嘛..」

如果大家想知道芝麻有幾大隻同有幾高..
而你屋企又有圍欄的話@_@,,,,可以想像一下XD

tiffany 2008-9-28 02:42:18 PM
嘩~~~
好開心咁喎
薯薯俾芝麻搞到好似佬咁
好搞笑
`Shusonbaby||' 2008-9-28 02:43:42 PM
好得意呀!!!>v<"!!!
2隻兔兔走黎走去好可愛!!!!!

我個仔仔得一個好似好寂寞咁啊-n-
‵小瑩 :])) 2008-9-28 02:57:42 PM
原帖由 `Shusonbaby||' 於 2008-9-28 02:43 PM 發表
好得意呀!!!>v

之前得芝麻一個我都覺得佢好悶啊-3-
wesky 2008-9-28 03:12:41 PM
佢地既地頭真係大,  一定住得好開心啦~ :053:
‵小瑩 :])) 2008-9-28 03:29:36 PM
原帖由 wesky 於 2008-9-28 03:12 PM 發表
佢地既地頭真係大,  一定住得好開心啦~ :053:

波波同小丸都好開心啊!!成間屋咁大周圍走~~
wesky 2008-9-28 03:32:51 PM
佢地仲成日喉住袋米tim 啊, 咬穿左好多個窿啊, 補左超過三次 =  =
最終都係要搬返入房先可以逃離佢地既魔口 :050:
‵小瑩 :])) 2008-9-28 03:42:11 PM
原帖由 wesky 於 2008-9-28 03:32 PM 發表
佢地仲成日喉住袋米tim 啊, 咬穿左好多個窿啊, 補左超過三次 =  =
最終都係要搬返入房先可以逃離佢地既魔口 :050:

哈哈..小丸食過番尋味@@
唔通d米一粒粒咁樣好好食既:073:
pinwheelfish 2008-9-28 07:28:12 PM
想知薯薯俾人捉到之後點?? 有冇俾人un 呀?
leokobejack 2008-9-28 07:32:25 PM
你係咪用你爸爸部機影呀??
薯薯冇見你一排又大隻仔喇
‵小瑩 :])) 2008-9-28 07:36:37 PM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-9-28 07:28 PM 發表
想知薯薯俾人捉到之後點?? 有冇俾人un 呀?

無錯-_____-佢既下場係俾人un..
‵小瑩 :])) 2008-9-28 07:37:24 PM
原帖由 leokobejack 於 2008-9-28 07:32 PM 發表
你係咪用你爸爸部機影呀??
薯薯冇見你一排又大隻仔喇

係呀,,用爸爸部機影嫁!
薯薯真係好似大個仔左!:037:
TINA 2008-9-28 11:27:06 PM
好開心甘啊,,,,
係咪成日都可以去公園玩呀,,,,
兔兔好幸福啊,,,
有私人公園,,,,:003:
nievedith 2008-9-29 01:18:53 PM
原來薯薯都好大隻咁wor~
kkyan01 2008-9-29 01:20:36 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-9-28 07:37 PM 發表

係呀,,用爸爸部機影嫁!
薯薯真係好似大個仔左!:037:

可以透露下佢有幾重呢 ? :053:

快速發帖