岩岩上SPCA個網。
見到待養兔仔有1頁多D
有隻仲好得意架,點解個主人唔要佢

http://www.spca.org.hk/chi/adopt/homing_detail.asp?number=194224

仲有好多家兔@@
‵小瑩 :])) 2008-10-1 04:34:26 PM
d家兔好似好耐...~_~都無人領養..
呢隻兔兔好可愛啊!!希望佢快d搵到鍚佢既新主人啦!
jadis 2008-10-1 04:46:27 PM
可能d人覺得家兔好大隻和冇其他果d品種咁可愛,所以成日都有好多家兔比遺棄....
明月 2008-10-1 05:03:25 PM
我覺得家兔很可愛,我之前隻豆腐養咗7年了,但走了,留下牠女女豆腐花,3個月大
冽! 2008-10-1 05:10:03 PM
但其實咩兔都1樣,最緊要合眼緣
我鍾意大大隻既兔 :057:
大富翁 2008-10-1 11:04:10 PM

回復 5# 的帖子

我同你一樣呀
都係勁中意大大隻GE 兔兔!!
pinwheelfish 2008-10-1 11:43:43 PM
係woo~~多咗好多..兔協又多~ spca又多~~~唉~~ d 人
`Shusonbaby||' 2008-10-1 11:46:43 PM
佢個樣好靚啵.\ /.
d人咁都唔要佢地-/-\ 好慘..
alaneva 2008-10-1 11:59:27 PM
大隻都好呀...可以慢慢教..小白領養返嚟時都兩嵗,而家都好乖:053:
冽! 2008-10-2 12:05:34 AM
原帖由 大富翁 於 2008-10-1 11:04 PM 發表
我同你一樣呀
都係勁中意大大隻GE 兔兔!!

大隻兔有手感丫~~好正:053:
冽! 2008-10-2 12:06:23 AM
原帖由 `Shusonbaby||' 於 2008-10-1 11:46 PM 發表
佢個樣好靚啵.\ /.
d人咁都唔要佢地-/-\ 好慘..

第1眼睇,好似龍貓 -3-
佢真係好靚,佢主人好狠心...
kkyan01 2008-10-2 09:41:13 AM
原帖由 冽! 於 2008-10-2 12:06 AM 發表

第1眼睇,好似龍貓 -3-
佢真係好靚,佢主人好狠心...

佢個鼻仔係白色嫁, 好得意,
點解佢主人唔要啊, 甘特別都唔要, 哼 ~
正一壞鬼主人 :004: :005:
你要搵個好主人啊 ~ :002:

快速發帖