我隻小丸........
10個朋友有9個話佢係一隻狗.....
有朋友仲搞笑, 佢一時唔記得我養既係兔,
佢話:「佢既耳仔好長呀,長到貼地,係一隻好似兔兔既狗」
我...........呆左.......呵呵

而隻波波.....
就比人認錯係隻貓.........
但冇小丸比人認錯認得咁勁.........
但波波有時又似鼠鼠.因為佢會鬼鬼祟祟.....

多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 145 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
‵小瑩 :])) 2008-10-2 10:27:44 PM
芝麻size大過隻小型狗@_@所以似狗..
但係佢兩隻耳仔係兔兔耳*v*
pinwheelfish 2008-10-2 10:34:19 PM
因為叫佢會過嚟, 又成日咩都聞, 又會叫你俾野佢食, 除咗唔吠之外都係一隻狗, 我都有做d小訓練ga~~唔知係咪賓利特別似狗嘅呢, 我d朋友十個,, 十個都話佢係狗, haha
kkyan01 2008-10-2 10:49:02 PM
我記得有次同雪糕去街,
有個妹妹話甘係狗, 佢爸爸話唔係狗, 係兔仔,
但個妹妹話, 雪糕係狗唔係兔仔啊 :025:
elyse)) 2008-10-3 01:10:26 AM
她和一隻十年無食飯的狗狗一樣...:066:
coffee 2008-10-3 01:57:27 AM
自從我隻狗返咗黎同我地一齊生活之後,Coffee既生活都起咗變化,
佢學隻狗成日周圍聞,仲學咪隻狗瞓覺既睡姿,出街見到狗仲一d都唔驚,
跳出黎要同d狗玩,嚇到我同兔爸面青:077:
kkyan01 2008-10-3 05:11:37 PM
原帖由 coffee 於 2008-10-3 01:57 AM 發表
自從我隻狗返咗黎同我地一齊生活之後,Coffee既生活都起咗變化,
佢學隻狗成日周圍聞,仲學咪隻狗瞓覺既睡姿,出街見到狗仲一d都唔驚,
跳出黎要同d狗玩,嚇到我同兔爸面青:077:

佢可以甘大膽,
佢以為所有的狗狗都係一樣呢 ?
冽! 2008-10-3 09:50:24 PM
麻油麵似狗 -_____-
有次人地問: 你養左隻狗牙?

小哲就正常D,似隻兔
但佢面形令我覺得似3角飯團- -
波丸媽 2008-10-4 12:22:59 PM
哈哈~~~
原來好多兔兔都似狗狗bor~~
小丸有好多兔陪呀~~~
TaMMy 2008-10-4 05:55:02 PM
原帖由 elyse 於 2008-10-3 01:10 AM 發表
她和一隻十年無食飯的狗狗一樣...:066:

我同你同一遭遇呀...
alliekapo 2008-10-5 12:58:09 AM
有感而發:似貓不是貓,似狗不是狗:071:
nievedith 2008-10-6 01:20:14 AM
波子似貓
細佬細時似老鼠 .....
BarbaraFok 2009-3-31 09:03:33 PM
我d朋友同屋企人都話畢仔似狗多過似兔
連我2歲大既侄女都話佢係狗狗
次次指住畢仔問我侄女呢隻係咩黎
佢都會話狗狗.....:054:
gfhgfh 2009-4-2 09:20:02 PM
似狗狗!!!
成日跟住我~好q
makoi 2009-4-23 05:01:21 AM
我隻帶佢出去有個實q  問你養狗狗呀!?

快速發帖