細佬唔經唔覺都係度成三個月, 睇下佢初黎報到時幾咁細隻, 幾可愛.

三個月之後, 大左成個double, 發育得不錯咁呢 :048:

kkyan01 2008-10-6 09:21:53 AM
細佬好可愛:023: ,
話時話賓尼兔真係大得好快啊 :039:
(我昨晚發現芭啡好似又長大左 :057: )

用膠袋包住廁所, 佢地唔會咬嫁 ?
‵小瑩 :])) 2008-10-6 11:19:32 AM
嘩,,真係大隻左好多喎XD
真係要o係個廁所度先比較到~
我芝麻成個廁所都唔夠位呀!
nievedith 2008-10-6 12:53:53 PM
原帖由 kkyan01 於 6-10-2008 09:21 發表
細佬好可愛:023: ,
話時話賓尼兔真係大得好快啊 :039:
(我昨晚發現芭啡好似又長大左 :057: )

用膠袋包住廁所, 佢地唔會咬嫁 ?

係吔, 不知不覺咁大得好快.
佢地2隻都幾乖架, 係有不滿訴求先咬膠袋, 好像要食/ 水/ 換廁所/ 想出來咁先咬膠袋引人注意.
nievedith 2008-10-6 12:54:52 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 6-10-2008 11:19 發表
嘩,,真係大隻左好多喎XD
真係要o係個廁所度先比較到~
我芝麻成個廁所都唔夠位呀!

咁次次去個時咪半個身位出左lei :060:
kkyan01 2008-10-6 12:58:14 PM
原帖由 nievedith 於 2008-10-6 12:53 PM 發表

係吔, 不知不覺咁大得好快.
佢地2隻都幾乖架, 係有不滿訴求先咬膠袋, 好像要食/ 水/ 換廁所/ 想出來咁先咬膠袋引人注意.

佢地甘乖, 真係好啊, :061:
雪糕咬膠袋, 咬到七彩啊 :067:
elyse)) 2008-10-6 01:10:12 PM
嘩..賓尼兔真係大得好快阿..
三個月大左成半:056:
SheR_bb 2008-10-6 01:12:40 PM
細佬真係大左好多wor,
佢好似大隻過我的鬆餅~ 鬆餅不至於要用哂成個toilet~~
鬆鬆依家已經7個月大了
kkyan01 2008-10-6 01:14:39 PM
原帖由 elyse 於 2008-10-6 01:10 PM 發表
嘩..賓尼兔真係大得好快阿..
三個月大左成半:056:

證明好食好住:053:
阿度 2008-10-6 01:20:29 PM
真係大得快
越大越可愛呀:057:
cordero 2008-10-6 02:13:11 PM
賓尼bb真係好可愛:023:
冽! 2008-10-6 11:52:08 PM
細佬同小哲應該係同期
但佢同細佬既身型應該有差別

細佬頭頂d毛好過癮
nievedith 2008-10-8 11:13:20 PM
原帖由 冽! 於 6-10-2008 23:52 發表
細佬同小哲應該係同期
但佢同細佬既身型應該有差別

細佬頭頂d毛好過癮

係呀, 佢地同期架
小哲E家又多大呀, POST下佢D相丫

KE, 之前佢頭頂無乜毛架, 係大個左之後, 毛毛密左先咁鬆

快速發帖