今天回了娘家
阿咪雞都ok,,,,
我們還影了好多合照,,,
同大家分享下呀...

第一小時,仍然有點距離

第一小時,仍然有點距離

第一小時半,有錫錫

第一小時半,有錫錫

一起坐

一起坐

和平相對

和平相對

嘆沙發

嘆沙發

我最愛這一張

我最愛這一張

阿度 2008-10-7 12:23:23 AM
幾好丫,絕對係一個好現象黎
當然啦,返到屋企又有可能唔同
不過至少去到第2度唔打丫,加油
‵小瑩 :])) 2008-10-7 12:35:45 AM
你最愛o個一張真係影得好靚呀^0^好親密!
希望你快d bonding成功啦!
hh0 2008-10-7 12:36:01 AM
唔錯wor, 又踏前一大步la
Tina好感動!:061:

TINA 2008-10-7 12:39:18 AM
是呀,,,,我好開心,,,
不過,,,
今日我自己回家時,
留下佢地比我家人照顧,,,,
好唔拾得佢地兩兔,,,
阿咪阿雞,,,我地要加油呀,,,:061:
wesky 2008-10-7 12:45:11 AM
friend 返真係好啦~
chole)) 2008-10-7 09:41:36 AM
好可愛呀,
唔打交先Q嫁嘛!!
kkyan01 2008-10-7 09:59:13 AM
佢地今次的bonding都唔錯,
冇打交, 唔錯喎
希望早日bonding成功啦
cordero 2008-10-7 10:00:45 AM
有錫錫BOR~好快就可以咪不離雞GA LA:048:
波丸媽 2008-10-7 12:54:23 PM
丫雞丫咪好快可以fd返架啦∼∼
Tina放心吧∼∼
jennytyy 2008-10-7 02:31:33 PM
希望番屋企都會一樣,係一個好開始呀﹗
nievedith 2008-10-8 11:23:34 PM
唔錯呀, 好開始呢, 好快好似以前咁的了
HazukiYada 2008-10-8 11:28:06 PM
好Sweet Sweet 咁喎!!
elvisli 2008-10-8 11:58:31 PM
睇落好似好fd咁~~~

快速發帖