想問下如果去兔協到買野
係唔係會支持到佢地d兔兔嫁???

我覺得佢地d工作人員好好,我見到佢地照顧立秋同小坪既故事好感動∼

如果係買野,又可以幫到佢地,我寧願唔去pet shop ’草’積分:062:
‵小瑩 :])) 2008-10-10 12:21:17 AM
我諗賣野番黎既錢係要黎養o個d未有人領養既兔兔嫁@@
同埋佢地租o個度既費用!
去兔協真係好過去pet shop喇!!又可以探下d兔兔^^
tiffany2003hk 2008-10-10 12:28:25 AM
好..我一於要支持支持∼∼:037:

我覺得佢地照顧咁多兔兔,真係要無限耐心同愛心...

因為我覺得兔地真係好似一個小朋友,會扭計,要人注意佢地∼

唔知會唔會撞到你地呢D網友呢:021:
Panda)) 2008-10-10 01:06:34 AM
比我都會寧願去兔協買野~~
希望多 d 被人遺棄既兔兔受惠:038:
我有時都會諗會唔會撞到呢度 d 兔友呢...
不過可能撞到都唔知~~:013:
cordero 2008-10-10 09:12:28 AM
我應該會十五號上去接b女~有無兔友果日去?:073:
見到有人抱住b女果個就係我la
BB囡 2008-10-10 10:33:54 AM
哈哈∼∼我尋日先去buy完草黎..
大家都快d支持下佢地啦
cordero 2008-10-10 10:43:36 AM
但佢d草會唔會貴好多?
kkyan01 2008-10-10 10:54:15 AM
原帖由 cordero 於 2008-10-10 10:43 AM 發表
但佢d草會唔會貴好多?

好多甘又好似唔係啊,
少少啦, 但兔協唔會呃你喎, :010:
旺角附近個d冇咩係有良心ga ~:025:
cordero 2008-10-10 11:15:30 AM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-10 10:54 AM 發表

好多甘又好似唔係啊,
少少啦, 但兔協唔會呃你喎, :010:
旺角附近個d冇咩係有良心ga ~:025:

我都只會幫襯r記,q兔,同i心r
vice0926 2008-10-10 01:34:47 PM
如果想支持一下兔協..
可以選擇捐下錢..或者做下義工..
或者有d咩兔兔野唔要都可以拎去兔協捐贈..
再唔係去買佢地本月曆..
當做下善事..
有心就得ga la~^^
tiffany2003hk 2008-10-10 02:44:30 PM
我今日上去,唔知有冇月歷買呢 ???
個到難唔難搵嫁

我可唔可以睇佢地d兔兔嫁????d姐姐nice唔nice嫁???:020:
elyse)) 2008-10-10 02:49:21 PM
佢地不錯..好nice ar..只要登記左就可以睇佢地d兔兔
不過大概五點之後去會好d...
因為佢地要洗籠,餵野食,好忙阿∼
珊迪小姐 2008-10-14 11:44:18 AM
我都去過幾次兔協 佢地要養住甘多未有人領養既兔兔
又要舖租又要水電費 其實佢地既經濟會吾會維持好難呢~?!:026:

快速發帖