話說頭先去左沖涼, 洗洗下頭D水愈來愈小, 小到最後係無曬..... :024:
最麻煩既係....個頭洗到一半...個頭仲有一半洗髮水係度..... :011:
想係水煲度倒啲水係個面盆度洗乾淨個頭時, 又倒瀉水係地下.... 好在熱水壺仲有水先可以沖乾淨身體出來JAR :014:

估唔到呢D咁戲劇化的事情, 真係會有機會發生......:029:
波丸媽 2008-10-10 02:24:01 AM
..........你其實已經算好彩啦~~~
熱水壺仲有水可以洗嘛~~

你咁夜都唔訓o既?
nievedith 2008-10-10 02:46:16 AM
=o="
其實都叫好彩, 因為本來熱水壺係無乜水, 都係前一兩日加滿水, 今日先有水用 ><

ke~ 我呢個兔媽一向都咁夜瞓架, 你都好夜啊~
波丸媽 2008-10-10 03:00:33 AM
做功課..........冇辦法.........
哈哈~~我最近都唔係好好過><
貧窮神上身><, 感冒纏身><, 功課煩心><

光之天使)) 2008-10-10 08:33:01 AM
好似做戲咁......
如果係我,我就死囉~~我長頭髮,又大把,冇得過水....

貧窮神都上左我身.....
kkyan01 2008-10-10 08:36:44 AM
原帖由 光之天使 於 2008-10-10 08:33 AM 發表
好似做戲咁......
如果係我,我就死囉~~我長頭髮,又大把,冇得過水....

貧窮神都上左我身.....

我都係甘話, 甘要我唔係直頭髮嫁, 到時我都唔知點算啊 :011:
而且三個人都有貧窮神, 點解甘多貧窮神嫁 ?

貧窮神你快點走啊 :004: :005:
BB囡 2008-10-10 10:12:17 AM
咁又真係幾慘既..
不過有水已經好好嫁啦..
lingyan 2008-10-10 10:46:46 AM
如果係我都唔知點算....
我把頭髮又長又多 ....

我都貧窮神上身丫 ~~~~
兔爸到而家十號都未出糧 ...
都唔知我份糧撐唔撐得住二個人丫...
kkyan01 2008-10-10 10:50:08 AM
原帖由 lingyan 於 2008-10-10 10:46 AM 發表
如果係我都唔知點算....
我把頭髮又長又多 ....

我都貧窮神上身丫 ~~~~
兔爸到而家十號都未出糧 ...
都唔知我份糧撐唔撐得住二個人丫...

冇良僱主 :017:
angelcrystal 2008-10-10 11:03:02 AM
慳d用應該冇問題啦
我而家都讀緊書
都冇咩多餘錢
有錢都用左去奶昔仔度.......
波丸媽 2008-10-10 11:51:41 AM
我同兔爸平都係慳d慳d比小丸波波佢地, 同埋要留返d$以防不時之需
不幸地.......我今個月有4個朋友生日.......
佢地其中一個搞party已經搞到我荷包乾乾了
最怕係d朋友生日, 買gifts 都買窮
冇計啦~~今年係final year 唔想為左返工而冇左做project既時間
所以......嗚......好想貧窮神快點走
lingyan 2008-10-10 12:00:11 PM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-10 10:50 AM 發表

冇良僱主 :017:

兔爸個老闆去左生仔.....
仲要係8號風球個日生左個B,
家下佢坐月 ..... 無返公司 .....

唉 ... 呢間公司成日諗縮數 ....
D 糧次次都拖到最遲先出 ...
我記得勞工處規定月頭既7日要出糧 ...
好彩唔駛交租姐,要交租都唔知點算,糧又唔出 =3=
波丸媽 2008-10-10 12:14:33 PM
嘩.......真係好慘啊
希望miffy 爸個老闆快d出糧.........
一份人工2個人用好難捱><
‵小瑩 :])) 2008-10-10 12:16:38 PM
又會無啦啦無哂水-口-'
如果係我,,,,都唔知點算~_~我屋人無熱水壺呢d野-0-!
nievedith 2008-10-10 01:23:51 PM
原帖由 DaDa_B 於 10-10-2008 03:00 發表
做功課..........冇辦法.........
哈哈~~我最近都唔係好好過><
貧窮神上身>

請用靜心口服液安定心神 :009:

快速發帖