剛剛上左yahoo拍賣, 周圍睇,
見到有個係拍賣狗狗,
唔要佢的原因係  等錢駛 :046:

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8939099
jennytyy 2008-10-10 04:25:08 PM
d人真係咁都又gei~~
太可惡勒﹗
kenixester 2008-10-10 04:29:42 PM
咁樣好似唔得嫁,
yahoo 既人應該唔俾佢咁做~~
pinwheelfish 2008-10-10 04:31:11 PM
d人發顛GA?? 咩都賣?? 係咪玩野GA 咋, 之人有人拍賣自已個親生BB, 之後俾人告, 佢話諗住玩吓...而家D人傻GA~~
kkyan01 2008-10-10 04:31:41 PM
原帖由 kenixester 於 2008-10-10 04:29 PM 發表
咁樣好似唔得嫁,
yahoo 既人應該唔俾佢咁做~~

真ga, 甘可唔可以舉報佢嫁 ?
一陣唔知買左俾d咩人, 好慘嫁 :022:
lingyan 2008-10-10 04:31:55 PM
真係 .... OOXX,都唔知講乜好...

等錢駛,都唔差在 $525 呱 ...
賣得 $500 ....
養佢都唔止呢個數 LA ..............
kkyan01 2008-10-10 04:34:11 PM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-10-10 04:31 PM 發表
d人發顛GA?? 咩都賣?? 係咪玩野GA 咋, 之人有人拍賣自已個親生BB, 之後俾人告, 佢話諗住玩吓...而家D人傻GA~~

親生BB都有, 唔要就唔好生啦
唉 ~
d人好變態
angelcrystal 2008-10-10 04:34:56 PM
太過份啦........
kkyan01 2008-10-10 04:35:54 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-10 04:31 PM 發表
真係 .... OOXX,都唔知講乜好...

等錢駛,都唔差在 $525 呱 ...
賣得 $500 ....
養佢都唔止呢個數 LA ..............

甘又係啊, 如果係為左$$ ,我覺得係偷雞唔到蝕渣米
BB囡 2008-10-10 04:36:36 PM
太過份啦佢...
冇人性嫁..
點做得出呀:004:
tiffany 2008-10-10 04:42:13 PM
有冇搞錯呀~~
咩人黎架
咁都做得出:073: :073:
SHARON 2008-10-10 04:42:58 PM
下...第一次聽有人會拍賣有生命既產品...咁都得:027:
Panda)) 2008-10-10 04:44:20 PM
要賣佢地當初就唔好養啦...
自己唔夠 $ 都唔差在果5百啦...
努力返工我唔信5百都賺唔到...
好冇良心...!! :013:
pinwheelfish 2008-10-10 04:47:53 PM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-10 04:31 PM 發表

真ga, 甘可唔可以舉報佢嫁 ?
一陣唔知買左俾d咩人, 好慘嫁 :022:

我見YAHOO佢個POST有得擇投訢呢個拍賣GA WOO
kkyan01 2008-10-10 04:50:47 PM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-10-10 04:47 PM 發表

我見YAHOO佢個POST有得擇投訢呢個拍賣GA WOO

我見有人投訴左, 但個post 都仲係到

快速發帖